mandag 12. mai 2014

Makeup speil med lys

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Vakker sminke begynner med en god base.


Vi har produktene og tilbehøret du trenger for å få den perfekte looken. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED- lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys - perfekt når du skal sminke deg utenfor badet.


Fantastisk makeup speil med LED lys fra UNIQ, som gir deg den perfekte belysning når du skal legge makeup Speilet er inspirert av de populære Hollywod Show speilene , og har flott, hvitt LED lys i kanten, som gir deg helt perfekt belysning. Dette speilet er uunværlig når du for eksempel legger makeup. Et profesjonelt sminkespeil med lys gjør det morsomt å legge sminke.


Endelig ser du hva du gjør, og du slipper feil på grunn av feil lys. Det viktigste med ett makeup speil er at det blir lettere å se ordentlig. Det skal dog ikke stikkes under en stol at denne typen innredning sees på som veldig vakker. Det jevne lyset gjør det lettere å påføre sminken pent og jevnt.


Makeupspejlet har rundt i kanten indbygget LED lys , der giver det bedste lys til dig, der gerne vil se det hele. Makeup spejl med lys til dit badeværelse. Dette makeup spejl er et forstørrelses spejl med Xforstørrelse. KICKS har alle typer speil for å legge makeup perfekt, enkle speil til sminkevesken eller håndvesken når sminken trenger en touch-up. Produkt(er) Sorter etter.


Makeup speil med lys

GJ Hollywood speil med lys. Speilet vil gjøre at baderommet virker større, samtidig som det estetisk ser eksklusivt ut. Hos oss finner du runde speil , kvadratiske speil og rektangulære speil.


Trenger du tips til hvilket speil med lys du skal velge? Speil med lys for bad blir også kalt sminkespeil med lys og baderomsspeil med lys. Hva med å kombinere et lysspeil med oppbevaringsmuligheter? Med ett av våre speilskap med integrert belysning eller speil med hylle kan du lett rydde bort tingene du har på badet, som vil hjelpe deg med å holde badet fint og ryddig.


Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Et stort utvalg av sminke, ansiktspleie, parfyme, dufter og mye mer.


Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Husk på at vi ikke alle sammen ser lige godt. Hvis dit syn ikke er så godt, så kan det være nødvendigt for dig at investere i et spejl der har en højere forstørrelse end venindens.


Makeup speil med lys

Speilet kan også tiltes bakover for optimal posisjonering og har et eget lite rom for oppbevaring av hårnåler eller annet tilbehør. Sminkespeil med LED-lamper for optimal belysing når du sminker deg! Speil med integrert lys er stemningskapende og har en forstørrende effekt på små rom. Foss tilbyr fler ulike speilskap med integrert LED- Lys i form av lystopper eller lysplater som bidrar til god belysing på badet. Speilet roteres til ønsket side etter behov, og kan tas av veggfestet.


Diameter av selve speilflaten er cm. DIMBARE SPEIL MED LED For å få best mulig resultat når du sminker deg kreves det godt lys. Velg blant våre to dimbare speil med touchknapper som regulerer både lysstyrke og lystemperatur.


Makeup speil med lys

LED-pærer lyser op omkring spejlet for at du skal kunne se ordentligt når du lægger din Makeup. Med et almindeligt spejl på den ene side plus 10x forstørrelse får du optimale forudsætninger for din makeup -lægning. Find det sminkespejl som passer til dine behov. Spejlene fås på fod eller som håndspejl. Det hjelper selvfølgelig ikke mye med speil , hvis du ikke kan se det.


Rommets lyssetting har mye å si for hvor godt du ser hva som befinner seg i speilet. Vanlig takbelysning ovenfra kan fungere greit, men hvis lyskilden kommer mellom deg og speilet vil du avskjære den. Særlig på baderommet skal man være litt oppmerksom på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg