torsdag 8. mai 2014

Hva koster utvendige persienner

Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Det er også vanskelig for oss å gi et konkret svar på hva en markise koster.

Dette vil nemlig i stor grad komme an på deg, og hva du ønsker og har behov for i en markise. Vi har allikevel en viss formening om hva som bør forventes, basert på vår erfaring i bransjen. Hva er egentlig utvendige persienner ? Mange er kanskje fra før av kjent med innvendige persienner av tre, og det er samme prinsippet som brukes utvendig.


Her er det altså en serie tverrliggende lameller, men som regel i aluminium, montert sammen med snorer og festeanordninger. Lamellene henger over hverandre som en gardin. Vurderer å skaffe oss utvendige persienner.


Men hva koster herligheten med montering? Innbiller meg at utvendige persienner skjermer bedre for sola og stenger varmen bedre ute om sommeren.

Dere som har det, hva er deres erfaringer? Har innvendige persienner , men de tar jo hele vinduskarmen. Har sett mange hus med ødelagte utvendige persienner , og det er ikke pent. Utvendige persienner virker tungvindt, og jeg ville vært redd for at de gikk i stykker i skikkelig ruskevær. Tro meg, utepersienner av skikkelig kvalitet holder.


Problemet er at utendørs persienner koster penger. Vi skal ha det i vårt nye hus, og der kommer det på over 90. Kjells markiser tilbyr skreddersydde løsninger og konkurransedyktige priser. Bestill gratis befaring, og få et prisoverslag.


Utvendig monterte persienner kontrollerer lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. Vinkelen på lamellene kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Alt dette kan fjernstyres innenfra, enten manuelt eller med motor. Persiennene kan heves om vinteren og når det er overskyet. Nummer to er utvendige persienner.


Og så er det et produkt som er veldig i skuddet om dagen, som vokser raskest - og det er noe vi kaller screen. Det er en type utvendige rullegardinger, og det er mye arkitekttegnede hus som bruker det, forteller salgs- og markedsdirektør Syvertsen. Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer.


Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90.

Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dette er løsningen innen solskjerming med lavest varmeinnslipp av de alle. De tåler hardt vær, og dekker opptil prosent av solskinnet.


Passer godt for deg som vil skjermes både for sol og innsyn. Screens Screens er gjennomsiktige, og dermed enkle å “gjemme”, enda de stenger ute like mye solskinn som en persienne. Er på jakt etter utvendig solskjerming i form av screen eller persienner , men syns prisene jeg har fått er relativt drøye.


Til dere som har utvendige persienner : hva koster dette, og hvilken leverandør har dere. Utvendig solskjerming er svært effektivt når det kommer til å holde varme og sollys ute. Vi tilbyr løsninger som dekker dine solskjermingsbehov.


Velger man 50mm anbefaler jeg snorføring på sidene i stedet for wire. Snorføring er mye mer lydløst og koster bare noen hundrelapper ekstra. Wireføring kan være plagsomt dersom det er vindfullt ute.


Screengardiner: Her gjelder de samme prinsippene på fargevalg som på utvendige persienner. Vi har markiser og vi har innvendig persienner. Innvendig persienner fungerer også veldig bra både til solskjerming og til å holde varmen ute. Selvsagt ikke like bra som utvendige.


Vi kjøpte alminiumsfargede persienner på IKEA og stua vår ble med et levlig sommer halvåret også. Har forstått det slik at det skiller en god del i pris. Noen som vet av erfaring hvor det er billigst å handle fra? Holder til i Trondheim.


Hvem kan man evt bruke mtp montering? Elektriker må inn å ordne alt i forhold til motor osv. Hva slags stil har huset ditt? Er det gammelt, klassisk med rutete vinduer eller moderne med store vindusflater? Du kan velge duker i forskjellig tetthet.


De tar bort sol og varme, men du beholder utsikten gjennom de ventilerte dukene. Har sett litt på utvendige persienner og zip-screens, og kunne tenkt oss dette på de fleste vinduene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg