onsdag 28. mai 2014

Lykt til vegg

Nordens største utvalg! Kraftig LED lommelykt. Perfekt til mørke kvelder. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her.


Du vil kunne bruke denne lykten til både å ha en romantisk middag for to, lys til stor middagen, eller som velkomstlykt når du skal ha ett stort selskap.

Lykten flimrer som en ekte lykt , og vil skape en illusjon, der du må ta på lykten for å faktisk tro at den ikke er ekte. Viser til 1(av 1produkter) SOFIES VILLA NETSHOP. Dekorativt veggfeste for lykte eller blomsterampel i sortlakkert metall Må. Speilet i bakkant gir en fin dybde på lyset. AAA (ikke inkludert) Lyskilde: stk.


W LED lys med flammeeffekt - Lampehuset. Lave priser og rask levering. Vakker lykt til hagen eller hjemmet i en nostalgisk stil som er fin til smålys.


Lykten har en dør som lett kan åpnes og lukkes.

Opphenget festes til vegg eller annet underlag med to skruer (skruer med følger ikke) og lykten henges på opphenget. Stilren lykt i sortlakkert metal og glass. Bohus tilbyr lykter og lysestaker i ulike fasonger, størrelser, farger og materialer som passer inn i et hvert hjem. Dersom du ønsker å lese mer om en lykt eller lysestake, klikker du på produktet og du vil få informasjon om dens mål, farge og produktegenskaper. Vegg hengt lykt , Gull farget.


Match den med hjem innredning og vegg lykt vil endre ditt eget rom, takket være sin måte å belyse overflater. Foretrekker du et moderne utseende eller klassisk,. Stilig lykt som kan henges på vegg.


Pris fra 32- Velg butikk for å se prisen i ditt. LYKT PÅ VEGG HJERTE 23X9X36CM. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør.


Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home,. Stor, flott lykt for montering på vegg eller tak. Bøylen som lykten skal henge i monteres med skruer (medfølger ikke). Passer til både kubbelys og maxilys (timers brennetid i klar kopp).


Lykten er ikke rustfri så vi anbefaler at den henges under tak om den skal henge ute. Rustfri lykt til utebruk. Enkelt design i kraftige kvalitetsmaterialer som gjør at den har en lang levetid.


En utelykt som tåler hardt vær som snø, slud frost, vind og regn.

Lyktene er tunge og blåser ikke overende. De har også en genial magnetlukking. Denne skrues rett på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg