tirsdag 7. oktober 2014

Agraff arkitekter

Agraff arkitekter

Agraff pinset, agraff tang og agraff til øyelokk. Kjøp enkelt i nettbutikken vår. Agraff Arkitektur er del av kontorfellesskapet i Spikerfabrikken, Atelier Ilsvika i Trondheim.


Agraff arkitekter

Dette kreative fellesskap er en viktig del av vårt nettverk, og består av rundt bedrifter innen arkitektur , produktdesign, interiør, lysdesign, foto, kunst, håndverk, tekst og formidling. Agraff arbeider med arkitektur og landskapsarkitektur. Nytt hovedbygg SpareBankMidt-Norge, Trondheim. Firmaet startet opp 1. GNIST Arkitekter har bred erfaring fra ulike oppdrag og ansvarsområder og er tilgjengelig for alle typer oppdrag i og utenfor Bodø. Adresse Havstein Vestre Gård Statsråd Krohgs v. Den viktigste årsakene til det god-e resultatet er at ventilasjonsløsningen og arkitekturen spiller på lag.


I motsetning til andre bygg, ligger det ikke ventilasjonskanaler oppunder taket. Luften slippes istedet ut i gulvet. Deretter varmes den opp av mennesker og datamaskiner i rommet. Så slippes den ut i spaltene som deler hele bygget på.


Skibnes Arkitekter AS kan i dag se tilbake på over års virksomhet i Trondheim med over 2realiserte oppdrag. TYIN pensjoneres – etter fantastiske år! Vi har fått muligheten til å jobbe sammen med lokalsamfunn, studenter og arkitekter over hele verden. Det har vært en utrolig reise hvor vi har møtt mange fine og interessante mennesker. Vi har lært mye om ulike kulturer, arkitektur og håndverk.


Vi er et engasjert arkitektbyrå med fokus på stedene, brukerne og gode prosesser! Sammen arbeider vi med bygninger, landskap og regulering. Vi kan tilby tjenester med alt fra offentlige friområder, komplekse næringsbygg, reguleringsplaner og byutvikling, men vi legger like mye engasjement i andre designoppgaver som tegning av hytter, tilbygg, påbygg, utforming av hager, eller endring av. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig, skreddersy og måle annonser samt tilby en tryggere opplevelse.


Agraff arkitekter

Når du klikker eller navigerer. Vårt kontor består av en interiørarkitekt og arkitekter. Plan, arkitektur og landskap. Vi tilbyr tjenester til offentlige kunder, private selskap og enkeltpersoner.


Agraff er opptatt av innlevelse i oppdragsgivers behov og forståelse av MULIGHETENE som ligger i en tomt. Agraff består av både arkitekter , landskapsarkitekter og reguleringsarkitekter. Agraff sikrer god sammenheng mellom landskap og byggverk, tilknytning til lokalmiljøet, og hensyn til hvordan menneskene skal bruke de stedene vi skaper. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling.


Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. Voll Arkitekter Verftsgt. Følg oss i sosiale medier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg