mandag 6. oktober 2014

Tingbø kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Treet vi bruker er nøye utvalgt.


Tingbø kjøkken

Gjennom dialog med kunden skaper vi i fellesskap de mest fleksible og praktiske løsningene, enten vi bygger kjøkken eller interiør. Vi tilpasser materialene til omgivelsene, til rommet. Ta gjerne kontakt med oss direkte, eller gjennom Made By Wood. Dersom du har et prosjekt.


Tracy og Torstein brukte lang tid på å planlegge sitt nye kjøkken. De saumfarte magasiner for inspirasjon, og fikk tegnet gode forslag fra flere leverandører. Likevel var det alltid noe som ikke stemte. Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken.


Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Når kjøkkenet er valgt, kan du enkelt endre farger og materialer ved å klikke på blyantene. To see photos and videos that disappear after hours,. See 8posts by HAMRAN. Furesø har fronter i wenge prydet med eksklusivt skinn, og en benkplate i lavastein.


Hytten består av oppholdsrom ( kjøkken og stuerom), soverom, bad og redskapsbod. Hytten åpner seg mot utsikt i sør og ettermiddagssol i vest. Utvendig er hytten kledd med ospepanel og sinktekket tak. Tett vegg mot øst skjermer mot østavind.


Tingbø kjøkken

Kjøkken og stedsbygd inventar ble laget av Frode. Kitchens from Norwegian kitchen producer Tingbø. Innvendig er er alle flater kledd med eikepanel. Lagt inn av Huset kl.


Tingbø kjøkken har dette vakre kjøkkenet. Plutselig liker jeg kjøkken i tre, jeg som har vært fan av hvitt i mange år. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Se hele profilen på LinkedIn og finn Frodes. Mange av de materialene vi bruker, produseres blant annet i Polen.


Rene linjer var også utgangspunktet da paret skulle velge kjøkken. Frode har jobb oppført på profilen. Susanne og Christian droppet overskapene og gikk for nedfelt ventilator i kjøkkenbenken. Langs veggen strekker det seg derfor vinduer i stedet for vifte.


Denne Pinnen ble oppdaget av HAMRAN. Han og kona Cecilie har pusset opp et hus i Egersund - som opprinnelig ble. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Det skal ikke være slik at når folk kommer inn dit så tenker de at dette er en vanlig kjøkkenbutikk. Tan Hag hat diesen Pin entdeckt.


Tingbø kjøkken

Dette er mer et studio hvor vi ønsker å vise fram moderne løsninger som er mulig ved bruk av tre. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg