torsdag 23. oktober 2014

Epoxygulv trondheim

Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi har primært drevet med epoksybelegg for industri og landbruk.


Utleie av folk til andre entreprenører, formidling av tjenester som gulvavretting, gulvstøping og lignende. Pris for epoxygulv i Trondheim. Det er alltid vanskelig å fastslå hvor mye ett oppdrag kommer til å koste før vi vet alle detaljene om jobben.

Som vi nevnte i forrige avsnitt kan to jobber skille seg stort fra hverandre med hvilket forarbeid som må gjøres før vi kan få lagt epoksymassen. Våre gulvsystemer er skjøte og fugefrie belegg av herdeplast. Vi leverer også epoxyprodukter og har en solid leverandør i hummervoll industribelegg. HI EP Betongmaling er perfekt til deg som er glad i en ren og pen overflate. Her finner du epoxyløsninger etter ditt behov, nøl ikke med å ta kontakt med oss med spørsmål.


EpoxyMaling vil derfor alltid jobbe på en ærlig og åpen måte, slik at du som kunde har full klarhet i hva et oppdrag kommer til å koste. Registrert Dato: Søndag 21. Skal legge epoxygulv på nylagt betonggulv ca.


Vil at det skal være noen som har lagt epoxy før.

Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting. MegaFlis Trondheim , Sør-Trøndelag er uten sidestykke den største flisbutikken i Trondheim.


Det nye store varehuset har sentral beliggenhet på Lade, rett ved City Lade. Butikken kjent for sine store og flotte utstillinger av inne- og utefliser, naturstein, og baderomsfliser. Finn den perfekte bilferie i Trondheim med halvpensjon. Optimale gulvløsninger. Super pris, det finnes ikke bedre!


Ulike gulv og overflater fyller ulike funksjoner. I samarbeid med markedsledende produsenter kan vi levere optimale gulvløsninger for de. Nordbelegg Industrigulvs første gulv i egen regi var avlivingsarealet for storfe ved Bøndernes Salgslags slakteri på Tunga i Trondheim. Bergen by Oslo by Stavanger by Trondheim by 0. Et godt gulv er mye verdt.


Epoxygulv unike treff Jæren Epoxygulv AS. Flowcrete Norway tilbyr et bredt utvalg av herdeplastbaserte gulvbelegg, egnet for bruk i en rekke industrielle- og komersielle markeder. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. Bruk listen nedenfor for å. Godt renhold forlenger levetiden på ditt betong eller epoxygulv.


Ha alltid en god svaber tilgjengelig slik at du enkelt kan svabre ut vann ved regnvær, smeltet snø osv.

Når man drar snø og salt blandet med sand inn på garasjegulvet og lar dette bli liggende blir dette rene slipepastaen som reduserer et epoxygulv levetid. Vi leverer industrigulv for de fleste typer belastninger både epoxygulv og sementbaserte gulv. Vi har egne pumpebiler og siloer for levering av de forskjellige typer masser som vi leverer, vi har og pumpe og blandeutstyr for mørtel og sprøytepuss produkter.


Vi selger og produkter til andre utførende firmaer som kan utføre jobber selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg