tirsdag 21. oktober 2014

Bergen arkitektkontor

Vi tegner, prosjekterer, sender byggesøknad og bygger for deg. Arkoconsult er totalentreprenør. Vi har god erfaring og hjelper deg. Ta kontakt – Få profesjonell hjelp!


Større og mindre prosjekter. Kan vi hjelpe deg også?

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill drømmeferien med Agoda. Vi utvikler arkitektur av høy standar som ivaretar både økologiske, sosiale og økonomiske hensyn.


Vårt planforslag for Jordmorsvingen er omtalt i avisen! Our skillful co-workers combine interdisciplinarity, great personal engagement and availability in every project to create a good result according to rules and regulations. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Deler på denne siden.


Hjelp for tilgjengelighet. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant mottar vi gjerne en åpen søknad fra deg.

Nytt stort arkitektkontor etableres. Bergen Arkitektkontor. Og Arkitekter AS, OPUS arkitekter as og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner Holon.


Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Vi finner gjerne løsninger med deg! Er dette er din bedrift. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Samtidig innehar vi et tverrfaglig miljø med både arkitekt, ingeniør, og planlegger.


Dette gjør oss i stand til å utføre ditt prosjekt fra start til ferdigstillelse, enten det er snakk om store eller små prosjekter. Kontakt oss om ditt prosjekt! Vi former våre omgivelser – og peker på fremtidsrettede muligheter. Vi gir prosjektet et kreativt innhold – og en god funksjonell løsning. Vi er opptatt av god.


Arkitektur, landskapsarkitektur og planlegging fra Arkitektgruppen CUBUS AS. Fluge og Feginn har tidligere vært partnere ved et annet arkitektkontor , og har i dag kontor i et større tverrfaglig miljø. Vårt mål er å lage formsterk arkitektur med et moderne uttrykk.


Sections of this page. Dette er ofte den enkleste måten å kommunisere våre ideer på. Flerfaglighet gir rom for nye løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg