onsdag 29. oktober 2014

Gulv panel

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gulv til alle rom og uteplasser!


Her på Byggmax har vi underlag i mange varianter, og du vil garantert finne et gulv du liker!

Når du har funnet drømmegulvet ditt og satt den siste listen på plass, da vil du helt sikkert sette pris på at gulvet holder seg like fint– år etter år. Derfor er det viktig med riktig gulvpleie. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige.


Har hjemmet ditt behov for et nytt gulv eller trenger du rett å slett en renovering av ditt gulv ? På Byggmakker har vi alt fra parkett og gulvbelegg, til moderne. Et stort mønster vil få flaten til å virke mindre, mens en lys farge gjør at flaten virker større. Du har mange muligheter og hos Maxbo kan du velge blant mange ulike varianter.


MegaFlis fører en rekke typer av laminatgulv.

Hos oss finner du laminatgulv fra de kjente merkevarene Berry Alloc, Pergo og Egger. I tillegg til gulv , fører vi. Da slipper du også problemet med at treverket får sprekker når det tørker ut på vinteren med tørr inneluft, forklarer hun, og oppfordrer folk til å tenke litt utenfor boksen når de skal pusse opp hjemme.


Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av heltregulv med høy kvalitet, lang holdbarhet og tidløst design. Våres tregulv blir bare vakrere og får mer. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


Det som kjennetegner interiørprodukter behandlet med hardvoksolje er en varm, sløret og rolig overflate som også er behagelig å ta på. Panel og listverk påføres nå den samme hardvoksoljen som Moelven tidligere bare har brukt på gulv , dette gjør at overflatene på panel og listverk blir meget slitesterkt. VYRK leverer miljøvennlige, fabrikkbehandlede gulv , vegger og tak etter dine fargeønsker. Skreddersøm fra gulv til tak. Dine fargevalg, vår utfordring.


Mulighetene er mange og utvalget stort hos Montér! Krokskog panel blir ofte benyttet til interiør på hytter. Panel kan monteres både på vegg og tak og kan også brukes som brystningspanel med mer. Panelen monteres stående, liggende eller diagonalt.


Velg ditt panel etter din egen smak og stil, eller følg de nyeste trendene for hus og hytte. Fås i flere farger og utførelser. Trykk her for å lukke menyen close.

Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel. Vi fører for det meste parkettgulv, men har stort sett alle overflatene til. Handle på nett - hent i butikk. Trenger du en håndverker,?


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Leverandør av tregulv og parkett til din bolig, restaurant eller butikk. Vi selger heltre lamell, massiv heltre, klikkparkett og fiskebensgulv i eik, ask og.


Vi er en produksjonsbedrift på sørlandet som leverer gulv, panel og listverk til hele Norge. Vi har topp moderne maskinpark og en rasjonell drift som gjør oss best på kvalitet og pris. Kjerneproduktet vårt er eikegulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg