onsdag 29. oktober 2014

Grå markis

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Markise som passer alle typer hus.


Den har kraftig grå epoxybelagt aluminiumsramme og grå duk.

Kan brukes også som et tak til å sitte under hvis det regner og vil kunne utvide tiden du kan sitte ute i de lyse sommerkvelder. Flott terrassemarkise som passer alle typer hus leveres med helkassett og motor. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer.


Passer alle typer hus. Halvkassetten gir bedre beskyttelse av duken mot vær, vind og regn når den ikke er i bruk. Leveres med halvkassett. Kraftig hvit epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk.


Front View Blocker Frontvegg 40xm Grå.

Våra fönstermarkiser och terassmarkiser håller högsta kvalité och finns i flera olika färger. Välj mellan markiser med vev eller motor. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Terrassemarkise i kraftig akryl på aluminiumsramme. Stoffet har høy fargeekthet og et unikt vanntett belegg som tåler krevende miljøer.


Stødig konstruksjon og. Enkel å sette opp, rulles ut og stenger foldes ut når den er helt rullet ut. Myggnettvegger finnes i nettbutikken til denne. Veggsystem med gulv finnes i nettbutikken i begrenset antall da disse nye kommer uten gulv. En markise gir herlig skygge på solrike dager og kan både holde inne- og utetemperaturen nede på et behagelig nivå, samtidig som at den beskytter inventar og møbler mot å falme.


Definer ditt behov Før du går på jakt i solskjermingsavdelingene, bør du ha formulert akkurat hva det er du ønsker av en markise. Dukskift på markise er ikke noe problem. Har du en gammel, slitt eller ødelagt markiseduk? Kanskje du har blitt lei av fargen eller kjøpt et hus med en farge som ikke er helt din stil? Man kan skifte duk på stort sett alle markiser så lenge rammeverket fremdeles er funksjonelt og intakt.


Kasetten beskytter også duken mot vær, vind og regn samt UV-stråling når markisen ikke er i bruk. Armenes fallvinkel kan reguleres etter hvor høy eller lav sol. Motoren leveres med fjernkontroll.

Sedan lägger du din markis i kundvagnen och när du är klar lägger du din beställning hos oss. Ved bestilling sendes ordre over til produksjon og faktures kunde. Produksjonstid ca uker.


Forskjellen mellom en kassettmarkise og en tradisjonell markise er at hele markisen er innkapslet i en kassett når den er sveivet opp. Da vises kun en nøytral og enkel metallboks. Kassetten kan lakkeres i hvilken farge du vil, slik at den matcher boligen din.


Standardfargen for kassetten er grå. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg