onsdag 29. oktober 2014

Spilehimling

Best effekt får man ved åpningsgrad mellom spilene. Forskjellige bygg har ulike akustiske behov. Derfor blir gjerne fordelingen av akustiske elementer, åpningsgrad og reflekterende elementer beskrevet av akustikker.


Spilehimling har gode akustiske egenskaper samtidig som det er et estetisk uttrykk som egner seg i mange miljøer. Heltrespiler I Eik, Osp,Ask, Furu og Gran. Leveres ubehandlet, eller oljet.

Spileelementer til vegg og tak – Innvendig, som utvendig. Både til små og store byggeprosjekter. Jønland AS leverer over hele Norge. Eikegulv 15x1Select klar olje. I tillegg har de en estetisk funksjon ved å skjule tekniske installasjoner i tak.


Arkitre leverer innendørs og utendørs spilevegg, spilehimlig, og andre spileprodukter med enkel, skjult montering og perfekt presisjon. Spilepanel er slett ikke bare til badstue, gymsaler og offentlige bygg, nå kommer trenden for fult inn i private hjem og hytter. Vi gikk for spilehimling i Osp siden ospen er lys og guler ikke.

Er meget fornøyd med resultatet. Vi brukte sort barkduk bak spilene. Spilene er 20x42mm og vi har 8mm avstand mellom spilene. Har ikke noe erfaring med å spikre spilene mot yttertak, men antar at det bør lektes ned.


Ask Råstofftilgangen på ask er veldig variabel så her har vi dessverre ikke faste priser. Ta gjerne kontakt for tilbud og dagens priser. Finn spilehimling hvis du ser nå.


Det er et par ting som er lurt å tenke på når man vurderer dette. Spilehimling er moderne, stilrent og bidrar til å bryte opp i glatte vegg- og takflater. Gardiner bidrar med å bedre akustikken i et rom, uten dem kan du oppleve ubehagelig klang i rommet, særlig dersom rommet har mange harde overflater, ingen tepper og minimal møblering. Himlinger brukes primært for å regulere akustikk i rom og lydreduksjon mellom rom.


Dette kan du redusere med lydhimling, eller enda bedre: spilehimling eller spilevegg. Meta Klemkassett er en himlingskassett laget av stål eller aluminium (andre metaller på forespørsel) med et helt skjult bæresystem. Den gir et pent, plant og. Spiler er et populært innslag i interiørbildet, og bruksområdet kan være så mangt. Som oftest bruker våre kunder dette i tak eller vegg, men er bare.


Vi er en produksjonsbedrift på sørlandet som leverer gulv, panel og listverk til hele Norge.

Vi har topp moderne maskinpark og en rasjonell drift som gjør oss best. Treindustrikonsernet Moelven leverer skurlast, konstruksjonsvirke, interiørprodukter, limtre, byggmoduler og kontorløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg