onsdag 29. oktober 2014

Audi interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. I kombinasjon med det integrerte elektrohydrauliske bremsesystemet utnyttes hele regenereringspotensialet til den elektrisk drevne SUV-modellen.


To store berøringsskjermer og virtuelle sidespeil med skjermer i dørene er blant de innvendige høydepunktene i Audis kommende elbil.

Start konfigurasjonen av drømmebilen nå. Det tas forbehold om endringer, samt at sammensetninger som ikke kan leveres kan forekomme. Bildene kan avvike fra virkeligheten. Oppgradering av felg utover standardfelg kan påvirke engangsavgiften.


Merk at prisene for tilbehør er uten montering. Kjøp nye rimelige Interiør for AUDI i vår netthandel Topbildeler. Vi tilbyr reservedeler Interiør for nesten alle bilmerke og garantere deres original kvalitet.


Og opplyser at den kan hurtiglade med inntil 1kW og dermed få opptil prosent batterikapasitet på minutter.

På mange måter minner det sterkt om A8- interiøret , blant annet er en uvanlig bred og omfattende girkonsoll på plass. Hvis vi dveler noen sekunder på hvordan bilen oppleves i forsetene, så leverer e-Tron etter Audis velkjente oppskrift. Vanligvis har Audibiler romsligt interiør og bra komfort, lett kjøring og økt sikkerhet. Audi e-tron 50: Rekkevidde.


Overbevis deg selv om våre priser og utrolige betjening. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. Bilen lades praktisk og enkelt hjemme eller på en av de mange private eller offentlige ladestasjoner.


Interiørdesignet harmonerer med det nye, digitale betjeningskonseptet, som er basert på to store touchskjermer med haptisk og akustisk tilbakemelding. Interiøret preges av plass, komfort, mye utstyr og praktiske hverdags-løsninger. Det betyr at de første kundene kan få bilen sin allerede tidlig året etter. Konseptbilen er fo SSrøvrig en fireseter. Elektronisk quattro-firehjulsdrift framstår minst like bra som det etablerte, mekaniske systemet fra Audi.


Kjørekomforten er imponerende, materialvalgene i interiøret smakfulle. Vi har heller aldri opplevd lavere støynivå i en elbilkupé. Selv om prisen var litt over 400.


INTERIØR : Enkelte opplever Ainteriøret som litt i overkant stilrent.

Lys grå interiør øker romfølelse i bilen. Alt er berøringsstyrt knapper og skjermer. En magnet for fingeravtrykks merker! Passasjerene bak kan styre det meste av funksjoner fra en tablett i midtkonsul bak. Sammensæt sæder, sædeindtræk, rat og belysning efter dine ønsker, og gør e-tron til din drømmebil.


Avant er sportslig og elegant på utsiden, velpleid og sjenerøs på innsiden. Vi målte støynivået til desibel ved kilometer i timen, 62db ved kilometer i timen, som er lavt. Dette er veldig positivt, og gir en behagelig kjøreopplevelse.


Velkjent interiør og ergonomi. One factor is the advanced aerodynamics: With a minimum drag coefficient of 0. Sedan remains pleasantly quiet, even at high speed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg