torsdag 16. oktober 2014

Fine soverom

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Hvordan få ned temperaturen på soverommet. Husk også at det åpne vinduet åpner minst minutter før sengetid for å ventilere rommet.


Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet.

BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Fine lamper med leselys som passer til soverommet , slapp av i sengen med en god bok – og nyt lyset fra noen av disse flotte leselampene. Her har jeg forsøkt å finne veggmonterte lamper i flere forskjellige stilarter, men som alle kan være godt egnet som leselampe på soverommet. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått, sier farge-eksperten. Liker du spennende fargekombinasjoner, vil rosa og gult kanskje være noe for deg!

Veggfargen heter Port 7og det røde bordet er malt i fargen Eld 6fra Beckers. Få laget et fint hodegjerde – det er en rimelig investering som gir mye effekt. Mal med mørke farger – et soverom tåler en langt mørkere fargeskala enn andre rom. Prioriter belysning – velg en morsom lysekrone eller en dekorativ lampe fremfor et kjedelig takpunkt. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut.


Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.


Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til. Bilder fra: Bodie and Fou, Per Magnus Persson, Freshome, Fri dk, Oscar Properties se, Piils verden blogg, Skøna hem, Bemz se og Decoist. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem.


Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer.

Her er vi hjemme hos Kine Vinje, som har malt soverommet i fargen Gunder fra Beckers. I tillegg til å skape en behagelig atmosfære, har matte malinger den fordelen at de gir en ekstra flott fargeopplevelse, med farger som oppleves rikere og dypere. Særlig vil de duse, litt mørkere fargene komme spesielt fint fram. Designet er gjort av Karina L. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av.


Ikke minst gjelder dette for soverommet ! Her får du våre beste tips til fine , trygge og lune barnerom! Se de fine bildene og se hvor enkelt barnet ditt kan få et nytt og fresht rom med Jotun SENS. Nordsjö evening shadow er en sober, vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over.


Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen. Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus.


Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge­sette rommet. Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende. Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg