torsdag 16. oktober 2014

Sofabord 80 x 80

Stort utvalg av koselig og trendy hjemmeinnredning, finn din favoritt hos Ellos! Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Må byttes ut etter måneder. Bordet trekker til seg alt og er umulig å få rent.


Får flekker av det meste. Måtte kjøpe nytt bord etter måneder. Minimalistisk og moderne sofabord som passer perfekt i enhver stue.

Platen er i hvit marmor, og understell i sort metall. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp.


Rask levering Billig frakt se hele tilbudet. Zara sofabord × – Stue – skeidar. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Dis sofabord har rene, enkle linjer og er tilgjengelige i fem størrelser som kan brukes enkeltvis eller sammen.


Det brede utvalget av størrelser og materialer kombinert med det rene, lyse utseende har raskt gjort Dis bordene til en favoritt. Sofabord til lave priser. Kvadratisk sofabord i oljet eik. Her får ud et flott og rått sofabord , som passer godt inn i den moderne stilen.


Natur materialet gir et fantastisk og spesielt utseende, som gjør innredningen din veldig personlig.

Du kan skape en flott kontrast i hjemmet ve å sette bordet foran sofaen din. Handle enkelt online hos Ellos. Flot sofabord som kan fås med både hylde og klapper.


Mange forskellige størrelser og forskellige varianter af træ, så det passer til alles behov! Den angivet pris er for størrelse x 1i Bøg med klap. Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg.


Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg