onsdag 15. oktober 2014

Englesson soffbord

Sammenlign pris med oss! Våra soffbord , lampbord och avlastningsbord kommer i en mängd olika stilar. Vi har eleganta soffbord av glas med ramar av krom, borstat stål och svartlack med lampbord och avlastningsbord i samma stil.


Bordens design har inspirerats från 60-talets populära metall- och glasbord. Soffbord Stockholm 5är en möbel i whitewash med ursprung från traditionellt svenskt hantverk.

Rena linjer med fin balans mellan då och nu. Denna produkt är tillverkad av massiv furu och MDF-skiva. Produkten är målad med vattenbaserad grundfärg, därefter penslad med lasyrolja och till sist lackerad. Här hittar du vår populära Howard soffa som 2-sits, 3-sits eller 4-sits.


Hos Länna Möbler finner ni Sveriges största utbud av matbor sidobor soffbord , satsbord och slagbord från ledande varumärken. Genom åren har företaget utvecklats och idag är alla i familjen engagerade - inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra frågor. En snygg soffa i all ära, men hur mycket bättre blir det inte med ett matchande soffbord ?

Hos oss på Stalands hittar du alla typer av soffbord och vardagsrumsbord. Stort eller litet, runt eller ovalt - det bestämmer du. Mått:120Ø 50H Finns även i ek och mörkbetsad ek. Underrede i järn och en rejäl glasskiva med generösa mått på toppen ger ett bord med rena linjer och hög kvalit, svenskt hantverk när den är som bäst. Soffbord Sirius är en möbel med klassiska linjer i vit, ek, mörk ek eller svart metall.


Skötselråd: Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel, ej med något som innehåller ammoniak (fönsterputs). Eftertorka med torr trasa. Vi fører også modulsofaen Strømstad og den nye og lekre sofaen Carlton. Trevliga soffbord och småbord med kvalitet hittar du hos Svenssons i Lammhult. Vi erbjuder delbetalning med Klarna och fri frakt till butik.


WW Soffbord fra Englesson 90Ø x 48H kr. Classic stol Englesson Pris fr. Brutus soffbord ellips Englesson Pris fr. Leksand träsits Englesson Pris fr.


Soffa Howard medium 3-sits Englesson Pris fr. Avlastningsbord Englesson Pris fr.

Fint vitt soffbord med en låda i sargen. Stockholm-serien har ursprung från traditionellt svenskt hantverk med rena linjer - en fin balans mellan då och nu. Träramen och underhyllan som finns i flera färger levereras tillsammans med en tålig glasskiva på toppen.


Jämför priser på Englesson Soffbord. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Soffbord i betong eller metall kan lyfta din heminredning på ett enkelt sätt medan ett klassiskt i ek eller teak kan förhöja rummets redan präglade stil. Vi kan erbjuda varumärken så som Englesson , Homeline, Ire möbel eller kanske ett exklusivt soffbord i marmor från OX Denmarq.


Vi har ett stort utbud så det är bara att välja och vraka. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg