fredag 17. oktober 2014

Solskjerming vindusfolie

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Sjekk ut solskjerming vindusfolie.


Solskjerming med vindusfolie er et enkelt og så godt som vedlikeholdsfritt alternativ til mer tradisjonell lysskjerming. Med høy varmeavvisning utenfra og inn hindrer den også unødig oppvarming innendørs om sommeren.

Samtidig reflekterer den varme godt innenfra slik at energien du bruker på oppvarming utnyttes svært godt. Vindusfilm fra Solfilmsgruppen hjelper med solskjerming til hjem og kontorer, og beskytter fra de skadelige strålingene fra solen. Vindusfilm fjerner også opp til av UV-strålingen og reflekterer opp til av solens energi.


Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm. Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser. Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Hver sesong holdes været.

Moderne og lønnsom solskjerming. Persienner har vært måten å oppnå god solskjerming og hindre innsyn. Mange som har sverget til innvendige persienner, eller værbestandige persienner som er montert utvendig, vil oppdage at vindusfolie på mange måter er overlegne i forhold til persienner.


Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen solskjerming , som screens eller lameller. Dessverre er det ikke bare varmen du da stenger ute. Screen og lameller burer deg inne, og markiser stenger også det fine dagslyset ute. Det kunne like gjerne vært vinter.


Vindusfolie (Vindusfilm) Vindusfolie kan brukes til så mangt, og har flere forskjellige funksjoner i ditt hjem. Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming , folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til. Umbra Produkter AS produserer og leverer dører, vinduer, fasader, tak og rekkverk i glass og aluminium. Vi forhandler også alle typer solskjerming for innvendig og. I vår nettbutikk kan du handle et godt utvalg av solfilm og vindusfolie med solskjerming. Vi selger solfilm til hus, bil, sikkerhetsfilm og lakkbeskyttelse-folie.


Alle våre solfilmer er produsert i USA. Vi gir rabatt ved minimum kjøp av løpemeter solfilm, på enkelte av våre anbefalte solfilm produkter. Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer.


Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade.

Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. Vår spesialitet er fasader og glasstak. Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper. Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd.


Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer.


Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg