torsdag 30. oktober 2014

Markiser bäst i test

Ett skjema - flere tilbud fra lev. Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Att välja en markis för ditt hem är inte så svårt, men det finns flera saker du behöver tänka på innan du köper en markis till hemmet.


I detta markiser bäst i test kommer vi kolla på olika modeller av markiser , vad man bör tänka på inför sitt köp av markiser , samt de allra bästa markiserna på marknaden – vi ska inte slösa någon ti så nu kör vi!

Ungefärlig livslängd är upp till år. Meningarna är delade om vad som är bäst av aluminium eller stål, vajrar eller kedjor, om godstjocklek, antal vikarmar etc. Generellt gäller att terrassmarkiser bredare än m behöver tre vikarmar. Motordrivna markiser ska vara CE-märkta. Hos oss hittar du alltid bilder och inspiration som hjälper dig att välja modellerna som passar just ditt hus och dina behov.


Vi har markiser i en mängd utföranden och du har fem års garanti mot mögel, blekning och röta. Välj och skräddarsy storlek, modell och tillvall efter utrymme och behov. Det finns olika slags markiser , olika väv och olika tillbehör.

Samtliga dessa delar påverkar också priset. Första frågan du bör ställa dig är om du vill ha en automatisk eller en manuell markis. Den automatiska känner av väder och vin den fälls ut när solen ligger på och fälls in när det blåser kraftigt. De är gjorda för att klara stora temperaturskillnader, sur luft, hårda vindar och mycket fukt. Vilka markiser är bäst ? Det krävs robust konstruktion och tålig markisväv, för att du ska slippa byta ut din markis efter bara ett par säsonger.


Du hittar även tips och råd gällande hur du bäst monterar och tar hand om dina markiser. Notera att det inte tillkommer någon fraktkostnad när du handlar fönster- och terrassmarkiser eller markisdukar hos oss. Bäst i test för felkodsläsares slutomdöme blir att detta är en mycket bra, mångfacetterad och prisvärd enhet för den som vill lösa de allra vanligast förekommande problemen själv utan att behöva åka till verkstaden.


Den kommer dock inte att rädda dig vid mer avancerade svårigheter. Söker du solskydd till fönster eller terrass? Då är markiser ett bra val. På Rusta hittar du flera olika markismodeller - fönstermarkiser, terrassmarkiser med vev och terrassmarkiser med motor. Alla våra markiser håller högsta kvalitet, precis som de du hittar i fackhandeln, och finns i flera olika färger.


Vi sender over hele Norge. Vi är ett företag med lång erfarenhet och bredd utbud av lösningar. Vi vill alltid hitta den bästa lösning för varje kund till rätt pris.

Tänk inte på markiser som en tråkig nödvändighet. Faktum är nämligen att de markiser vi erbjuder idag är så estetiskt tilltalande att de förhöjer intrycket av ett hem. Om en markis med eller utan kassett passar bäst hos dig beror på hur ditt hustak ser ut. Sticker takfoten ut så att den skyddar markisen mot sol, väder och vind i infällt läge måste du inte köpa en modell med kasset. Men tänk på att även läget påverkar.


Här kan du läsa om vilket solskydd som gör jobbet bäst hos dig. Kanske vill du ha ett fönster med markis, eller en hel altanmarkis? Eller så vill du bara ha ett mörkt sovrum.


Vi har arbetat med markiser i år och har tagit fram ett koncept som fungerar för våra kunder. Eftersom vi säljer våra markiser till dig, utan mellanhänder, kan vi erbjuda markiser till ett förmånligt pris. Vi har inga standardmått utan anpassar markisen efter just dina mått och önskemål. Det är de bästa och mest populära markiserna, men är du ute efter någon annan markis eller balkongmarkis till bra pris är du välkommen att höra av dig direkt till oss.


Vi har valt ut fem typer av markiser åt dig här på här på Webbmarkis. Vårt mål har en kostnadseffektiv logistik och minimera utgifter som inte förbättrar produkten och servicen. Hos oss finns inga säljare och dyra Showroom som fördyrar varan. Vår idé är att ni skall handla samma markiser som hos den lokala markisfirman men till ett bättre pris.


Passar det bäst med korgmarkiser eller vanliga fönstermarkiser på dina fönster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg