tirsdag 28. oktober 2014

Barnerom dekor

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.

Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. I vår FAQ finner du svarene på de vanligste spørsmålene. Dekor , - Dekor , Barnerom.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Pynt opp med dekor til barnerom av ulike slag! Et barnerom skal være innbydende, lekevennlig og helst lett å gjøre rent.


Her finner du populære produkter som hjelper deg å lage det lekne.

Stort utvalg av merker Gratis frakt fra 500kr Kjøp online nå! Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Wallstickers fra Ginger monkey og pastel owe love, geometriske dyr fra jm wood products og plakater fra Isla dream prints. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!


Barnerom Vi har mange fine småting til innredning av barnerommet. Det kan være vanskelig å tilfredsstille både små og stores krav når det kommer til valg av farger og dekor på barnerommet. Hos oss kan du også finne alfabetstickers og på den måten legge grunnlaget for lesing i tidlig alder. Er du i stedet ute etter en enklere og kun morsom veggdekor til barnerom , kanskje for barn i yngre alder, har vi prinser og prinsesser, disneyfigurer av alle slag, traktorer, helter og heltinnerr og mye annet. Utstyrsbutikken leverer veggdekor i mange stiler og fasonger.


Veggor veggtekst, dekor til barnerom , kjøkken og stue. Morsomme stickers til f.

En ny variant (ihvertfall for meg) i bruk av bokstaver til dekor i hjemmet. Her har de limt bokstaver på lerret og siden spraymalt det, slik at alt går i ett. Kanin barnerom dekor. Somebunny Loves Me wall sticker.


Bla gjennom vårt brede utvalg av klistremerker og spar på baby go barn vegg dekor. Statisk vindusfolie med dekorative motiver. Lager det meste innen veggord og tekstiltrykk.


Gode tilbud og rask service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg