torsdag 9. oktober 2014

Componibili nattbord

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Stort utvalg av fint interiør.


Shopping når den er som best!

Du finner de blant annet på utstilling i the Museum of Modern Art i New Yourk og på the Centre George Pompidou i Paris. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Kartell. Det er tid for årets største salg.


Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene. Merk: Hvis varen ikke er tilgjengelig på nett, kan denne bestilles i butikk og vil ha en leveringstid på 4-uker. Praktisk lagring som tar opp minimal plass i hjemmet takket være sine smarte spor som skyver dørene til.


Passer i stuen, på kontoret, på soverommet som nattbord eller på barnerommet.

Componibili er et ikonisk oppbevaringsmøbel med mange bruksområder. Handle raskt og enkelt på Ellos. Sengbord til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Her finner du nattbord av merker som Bloomingville, HAY og Muuto.


Les tester og omtaler før du kjøper. Nattbord til soverommet? Leveringstid: 4-uker. Produktet ble lagt i handlekurven.


Bruk som oppbevaring på badet, et nattbord eller på kontoret. Disse sylindriske og funksjonelle oppbevaringsløsningene er enkle å flytte rundt etter behov, og opptar liten plass. Flere forskjellige modeller og priser. Falleg náttborð frá frægustu hönnuðum heims. Valget falt på hodegavelen Brinmes fra Ikea, med god plass til både småtterier og lys.


Meld deg inn i kundeklubben! Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.


Kjøp Tradition Nærvær NA9.

Dette bordet har med sin elegante runde form, og lekre små rom bak runde dører, inntatt mange soverom i Norske hjem. Og det er ikke så rart. Ikke tar det mye plass, og du har akkurat rom nok til det du trenger ved sengen din, pent skult bak små dører.


Se beste pris fra over 5butikker. Bordpladen er i ridsefast laminat i enten sort eller hvid. Anden arkitekt, bord , Glossy bord firkantet, KARTELL – SPAR 12.


Fakta: Glossy bordet er skabt til både i de hjemlige omgivelser og til kontor miljøet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg