tirsdag 7. oktober 2014

Møblere liten stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Spar penger på liten plass.


Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass.

Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Har du så liten plass at du trenger en sofa som kan trylles om til seng, så velg i hvert fall en skikkelig fin som denne i rosa! Lur øynene dine til å tro at rommet ditt er større enn det egentlig er. I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet.


Råd 1: Plasser et speil overfor vinduet ditt. Speil blir ofte brukt i små rom for å skape inntrykk av et større rom. Det beste trikset er å plassere et speil overfor vinduet ditt. Velg en farge i entréen, en annen i stuen og kombiner gjerne med et tapet.


Det skaper en helt annen rytme og dynamikk, som både får boligen til å virke større og mer innbydende.

Samtidig er det jo like billig å male med farger som å male med hvitt, sier han. Også bruken av speil kan ha stor effekt i en liten bolig. Ikke la deg forføre av flotte og eksklusive designmøbler som er kule, men som ikke passer til din stue og dine behov. Velg heller møbler som kler rommet. En liten sofa forsvinner i store rom med god takhøyde.


Da kommer man nærmere hverandre, og det blir lettere å ha den gode samtalen! En bonus ved å ha sofagruppen midt i rommet, er at du frigjør veggen til for eksempel bokhyller. Stua har store vindusflater, og det skaper utfordringer når man skal møblere. Familien ønsker seg en lys og lett fargepalett med praktiske løsninger. FØR: Stua er stor og rommelig og har mange muligheter – og godt med lys fra store vinduer.


Men hvordan er det best å møblere den…? Interiørarkitekt MNIL Linda Lien Sonedeling: I en stor stue er det gunstig å definerer flere soner, for eksempel en sone for TV, peiskos, lesing og spising. Definer gjerne med tepper i tillegg til møbelgrupper. Det vil hindre at det ser ut som alt flyter. Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen.


Hun har gått for en back to basic-stil og prøvd å reflektere dette i materialvalget. På veggen henger speilet Dekor og et bilde med fuglemotiv fra Anouska. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til.


Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende.

Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Med flere soner i stua , blir det enklere å møblere seg fram til et ryddigere og mer fleksibelt rom. Innred med tepper, lamper og planter for å skape en definert sone rundt sofaen. Vi har selv liten plass, og jeg synes vi har fått det til å fungere bra selv om vi har både stue , kjøkken, arbeidsplass og diverse hyller i et rom på ca kvm.


Har valgt møbler med rene, enkle og litt luftige design, veldig mye Ikea (litt pga økonomi, men jeg synes også de har finere og lettere løsninger enn andre rimelige kjeder). Små stuer kan være varm og koselig eller frisk og moderne, avhengig av din personlige stil. Gi en liten stue komfortabelt, praktisk og funksjonelt.


Posts about Innrede liten leilighet written by Marit Helene. Her er resultatene av ditt søk etter Diverse produkter møblere liten stue. Ronstrand liten stue inspirasjon. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Diverse produkter hos de ulike nettbutikkene. Dette er løsningen på problemet.


Enkle, elegante og sammenleggbare utemøbler passer derfor godt inn på en liten balkong. Stuen din skal reflektere deg og din personlige livsreise. Stuen vil virke større dersom rommets midtpunkt holdes fri for møbler.


I små stuer kan du gjerne velge åpne løsninger og plassere møblene langs veggen. Utnytt plassen maksimalt, og utnytt takhøyden. Stuen var helt grei, men virket mørk og lite funksjonell. To vinduer, to dører, en radiator og en peis gjorde at det ble lite plass igjen til noe annet.


ETTER: En lysere, mer praktisk og personlig stue. Jeg synes stuen er blitt både lekker og hyggelig. Og fremfor alt personlig.


Farger gir rommene personlighet og er med på å skape en ramme som man kan møblere innenfor. Velg gjerne nyanser innen samme farge, som skaper en helhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg