fredag 24. oktober 2014

Male laminatgulv hvitt

Laminatgulv til lave priser får du på Obs Bygg. Kjøp på nett eller i butikk. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Se vårt store utvalg.


Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Det er enkelt å male et tregulv hvitt.

Dette gjelder uansett om det er et parkettgulv eller et vanlig tregulv. Sjekk med fargehandleren om hvilken gulvmaling de anbefaler til det rommet du skal male. Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste dette innlegget på nytt. Håper dere får svar på spørsmålene dere måtte ha!


Anette Willemine Drømmer du om å male gulvet ditt hvitt eller i en annen farve? Skal vi tro ekspertene koster det hverken mye tid eller penger å male gulvet selv. Dessuten er det få gulv som ikke kan males.


Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli, markedssjef i Fargerike.

Nøyaktig hvordan du går frem er avhengig av gulvet du skal male. Når du skal male tregulv påfører du malingen i gulvbordenes lengderetning. Mal 2-bord om gangen. Husk å la malingen tørke ordentlig mellom hvert strøk.


Dette gir en elegant finish og gjør eventuelle ujevnheter mindre synlige. Hei Vera, parkett epoque amerikansk antikk eik hvit fungerer fint inntil Tudor,. Alle vegger skal males ,. Fargen på gulvet kan faktisk forandre hele inntrykket av interiøret. Et hvitt gulv får rommet til å virke større og luftigere, og passer like fint inntil lyse som mørke veggfarger. Hvite gulv er mer trendy enn noen sinne, og etterspørselen det siste året har nærmest eksplodert.


Vi malte vår laminat i stuen og på kjøkkenet med den malingen du skal male med. Malingen var super å male med og resultatet så helt supert ut når vi hadde malt. Tregulv blir flott med maling, og både parkett og plank kan males enten det er ubehandlet, oljet eller lakkert fra før. Betong og linoleumsgulv kan også gjerne males. Tidligere sa man at maling ikke ville feste til laminat, men også disse gulvene kan nå males med enkelte malinger.


Males på eget ansvar. Fliser, laminat og belegg kan males på eget ansvar, malingprodusentene gir ingen garantier for sluttresultatet. Er du heldig kan malingen sitte i flere år, men den kan også sprekke opp etter kort tid.

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kan bare tenke meg at den er utmerket til benkeplater ja. Nå prøver vi imidlertid å male opp alle flatene unntatt gulv , fordi huset skal legges ut for salg. Slip gulvet med fint sandpapir for å matte overflaten og fjerne eventuelle ujevnheter.


Begynn med å male langs vegg og lister. Våre moderne laminatgulv er enkle å legge samtidig som de tåler hard slitasje i hjemmemiljøet. Det finnes et laminatgulv for alle smaker, fra klassiske tre-mønster til spennende og trendy mønster i hvitt og sort. Et flott ensfarget høyglans laminat gulv. Gir et unikt og trendy utseende som et epoxy gulv.


Gulvet er egnet for de fleste rom i boligen unntatt våtrom, for eksempel i stuen, på soverommet, kjøkkenet eller i gangen. Det kan også brukes til kontorer og andre steder med moderat trafikk. Jeg eier en leilighet på kvadrat, som er ganske fin, men parkettgulvet ble lagt for år siden - og etter at en del folk har bodd her, har enkelte områder veldig store riper. Vurderer derfor rett og slett å male parkettgulvet hvitt.


Lurer på om noen andre her har gjort det, og hva er isåfall erfaringene? Bruk en klassisk og ren hvitfarge som grunnlag for skarpe farger eller kombiner den med varmen fra et mørkere tre. Dette motvirker det sterile uttrykket i et helt hvitt interiør. Mulighetene er mange.


Du kan velge å male gulvet i hvitt eller svart – og det er flott! Og er du modig, kan du enkelt leke med farger og mønster, og dermed skape helt forskjellige uttrykk og effekter, sier Lone Kisbye Bjørslev. Chevron-striper er i vinden i interiøret, og er også godt egnet på gulv.


Hvitt er ikke hvitt , – så enkelt kan det sies. Vi har gulaktige hvite toner, grålige hvite toner, rødlige hvite toner og grønnlige hvite toner…et helt hav av hvite toner. Og ettersom de aller fleste av oss har hvite detaljer som skal fungere inntil veggfargen, angår dette oss alle.


Men likevel så vanskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg