torsdag 9. oktober 2014

Design ditt eget sengetøy

Design ditt eget sengetøy

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Våre innkjøpere bruker mye tid og kreativitet på å designe vakre mønstre som vi bruker i våre kolleksjoner. Bor det en designer i deg? Vi inviterer deg med på en morsom konkurranse, hvor du kan designe et mønster som vil bli brukt på et av våre sengesett som vi selger i butikk. Du står fritt til å designe ditt eget mønster i ruten.


Designe ditt eget sengetøy kan være en hobby eller starten på en ny business venture. Design ditt eget Swimsuit Badedrakter kan være like unik som folk som bærer dem. Klikk på ditt prosjekt, og sett i gang. Utrolig sengetøy og annet nydelig tilbehør til soverommet for alle typer hjem. Putetrekk med eget design.


Linlaken tilpasset ditt madrassmål. Gradert farging er en favoritt for tiden. De kan være en brikke eller to stykker og kommer i så mange farger som kan tenkes Nå i påsken tester jeg ut en linkvalitet for å se om den kan egne seg til sengetøy.


Jeg har farget kjoler og skjorter slik, og nå har jeg farget sengetøy også. Du kan sy trekkene selv, og så farge dem, eller du kan gjør som meg, kjøpe dem utrolig billig, billigere enn du klarer å sy dem selv, og konsentrere deg om fargingen. Kvalitetssengetøy for hotell!


Finn Sengetøy Design. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er ekstra stas når ditt spesialdesignede smykke bringer med seg minner og en personlig historie.


Symaskine som kan sy kædesting. Lav dit eget modetilbehør og bruk dine kreative fantasi. Maskinen har sikkert avstandstykke, som gjør det ekstra svært at få fingrene unDet nålen. Måden at sy på sker via en computer mus og ikke en pedal som vi kenDet fra rigtige symaskiner, musen er selvfølgelig inkluDetet.


Fotopute er et veldig populært produkt hos oss, og det er jo ikke vanskelig å forstå – en deilig, myk pute, med et motiv du velger selv! Design en pute (eller flere) med trykk av et bilde som bringer gode minner eller følelser – det er en perfekt gave til deg selv eller noen andre. Sirlige bokstaver er mye brukt som dekorasjoner på pynteputer, sengetøy , sengegavler og speil. Men har du tenkt på at du kan lage ditt eget monogram, isteden for å pynte med noe som er massedesignet?


Selv om det stort sett var kongelige og adelige familier som hadde eget monogram, er det ingen regler for hvem som kan ha det. Nå har jeg laga et slikt stoff selv. Om du skal overnatte på Turistforeningens hytter, vandrehjem eller ungdomsherberger, får du låne ullteppe og pute, men må - av hensyn til hygienen - ha eget sengetøy mot kroppen din. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig.


Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Vi tilbyr også flere sengetøy til barn i ulike farger og mønstre. Leter du etter design ditt eget ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg