onsdag 15. oktober 2014

Ferdig beiset panel

Sjekk ut Ferdig Beiset Panel. Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Behandlingen skjer under riktige temperaturer og forhol og er automatisert slik at riktig mengde blir påført jevnt over hele flaten. Slik unngår du også krypestriper ved tørking. Spar tid Panel som monteres er allerede grunnet og påført første strøk med.


Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år.

DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel. Overflatebehandlet panel som er lakket eller beiset er å betrakte som et ferdig behandlet produkt. Alle produkter i dette segmentet er panel av heltre furu.


Produktet er klar til montering, og det er ikke påkrevd noe etterbehandling. Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk. Her er det ikke påkrevd med sparkling, pussing og maling etter montering.


Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag. Se for øvrig våre monteringsfilmer som viser hvor enkelt det er å montere en panelvegg fra Moelven, enten den er ubehandlet eller ferdig overflatebehandlet. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø.

Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Husk å umiddelbart behandle skader og endeved med 3-strøk Visir Oljegrunning vått-i-vått og Jotun Trebitt beis! Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Glattpanel børstet furu 14x1beiset Midnight Choir 7- per lm Kjøp. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Velger du ULTIMALT – fabrikkmalt utvendig kledning fra Gausdal Bruvoll, får du en kledning som er ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt eller beiset ett strøk på alle fire sider under perfekte innendørs forhold i Europas råeste fabrikk. Du velger selv profil og farge og bruker tiden på andre ting enn råtebeskyttelse, grunning og maling.


Uansett farge skaper beiset panel vakre, naturlige overflater og et godt inneklima. Du får mer tid til å koordinere og planlegge byggeprosessen. Grunning, og første strøk er ferdig. Kun ett strøk gjenstår. Spar penger Selv om fabrikkmalt kledningen er noe dyrere enn ubehandlet kledning, kan du totalt sett spare penger.


Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-bord per bunt. Standard som ubehandlet, lasert, hvitmalt og beiset Drivvedgrå.


Veil ligger den på ca 2pr m2.

Fabrikkmalt kledning med Jotun - maksimal beskyttelse og effektiv bygging. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Kledningen er grunnet og malt. Vi valgte å benytte strukturbørstet panel i Setergrå utførelse i alle rom i den nye delen. Kjøkken, ba soverom og hems fikk dermed et ønsket rustikt uttrykk i fin kontrast til de moderne fasilitetene.


I den gamle delen valgte vi å bruke en tradisjonell skygge skrå i bred variant. Denne fikk vi levert ferdig beiset i Drivved farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg