onsdag 1. oktober 2014

Bistro drømmekjøkken

Fineret på de finerte kjøkkenfrontene i denne serien er liggende. Et enkelt, stilrent kjøkken med benkeplater både i rustfritt stål og Carrera marmor føles riktig i tiden. Sammen med et håndtak med lærdetaljer har mange skapt sitt favorittkjøkken i nettopp lindblomstgrønt. Skap ditt eget bistro kjøkken med våre stilige kjøkken fronter og smarte kjøkkenløsninger, og samle hele familien rundt matlagingen i ditt nye, praktiske kjøkken.


Faste montører og dyktige.

Vi har dedikerte personer som gjerne hjelper deg som proffkunde. PRISBELØNTE BADEROM Serien. Prøv vår kjøkkensimulator I vår simulator har du mulighet til å bygge ulike kombinasjoner av kjøkkenfront, håndtak og benkeplate.


Bistro brunbeiset ask. Uansett ønsker og smak – vi har ditt drømmekjøkken ! Vi er personer som er klare til og hjelpe deg. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra.


Du er kanskje på utkikk etter nye skyvedører til garderoben?

En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Drømmekjøkkenet har kjøkken, baderomsmøbler. En utstilling i toppklasse!


Gjenskap bistro -stemningen i eget hjem med et enkelt kjøkken i mørkt tre. Fronter i brunbeiset ask med håndtak i lyst skinn skaper et uttrykk som gløder av varme og kvalitet. Bardus bistro is a Norwegian reflection of the traditional bistro concept and our menu is based on the ingredients and culinary history of the north.


Hos oss finner du også et stort utvalg av hvitevarer. Og husk, i skuffer med ekstra god dybde er det plass til alt en ekte kokk behøver. Innrammede dører gir inntrykk av et plassbygd kjøkken. Solid hvit ask er også nytt.


Service: Hos forhandleren får du hjelp til å finne den optimale løsningen til ditt kjøkken. Miljøsnilt og lommebokvennlig. Få kjøkkeninspirasjon og se hvordan det så ut hos noen av våre kunder etter de fornyet sitt kjøkken - med nye kjøkkendører. Et drømmekjøkken for ditt bruk.


Hvor mye oppbevaring har du behov for? Liker du å ha utstyr som kasseroller, bakeboller og husgeråd lett tilgjengelig kan store skuffer i stedet for underskap gjøre det enklere å finne frem.

Deretter kommer selve bruken for den som lager maten. Vi har et stort og godt utvalg av fronter, benkeplater og hvitevarer. Hvert eneste miljø er nøye planlagt. We came here for lunch and although. Velg dine nye kjøkkendører hjemme i fred og ro, enkelt og bekvemt.


Bestill deretter vårt populære hjemmebesøk og forny ditt kjøkken i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg