fredag 17. oktober 2014

Arkitekt asker

Arkitekt asker

Legg inn anbud gratis hos oss! Finn arkitekt asker nå på Kensaq. Kontoret har bred kompetanse på store og små prosjekter, fra skisser til gjennomføring og ferdig bygg. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi tegner bolig, enebolig, tilbygg, hytter og mer.


Arkitekt asker

Få en oversikt over arkitektene i Asker , så du kan bli trygg på valget av arkitekt til ditt prosjekt. Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt. På prosjekter skreddersyr vi løsninger for oppdragsgiver, og tegner spesialtilpassede møbler og innredning der det er ønskelig for et optimalt resultat.


Vi har god byggeteknisk forståelse og tegner også hytter, tilbygg etc. Boliger og hytter som jeg har tegnet finner du i mange av landets kommuner bl. Stavanger, Bergen, Mandal, Kragerø, Tjøme, Nøtterøy, Sirdal, Bærum, Asker , Oslo, Sel og Fredrikstad. MARK ONLINEARKITEKTENE tegner og søker over hele Norge. Fiskevollbukta, Kadettangen i Bærum, Vippetangen og Bjørvikautstikkeren.


Arkitekt asker

Akvarieselskapet ønsker å bygge et vannøkologisk museum med vekt på vannets betydning for menneskets liv på jorden og havet som vårt viktigste spiskammer. Vi er et lite arkitektkontor som har lang erfaring med oppdrag innenfor boliger (enebolig, rekkehus, blokk, loftsutbygging), fritidsbebyggelse fra det enkle til de. Arkitekt tjenester gjort enkelt!


Hvem er asker Håndverk AS. Moderne enebolig tegnet av Driv arkitekter. ROM interiørarkitekt MNIL tilbyr totalløsninger for bedrifts- og privatmarkedet. Vi er fleksible med hensyn til oppdragets størrelse. Vi holder til på Gjønnes Gård.


På nedsiden av den store låven. Holmen-området skal videreutvikles som lokalsenter for Asker nord med handel, service, bussknutepunkt, møteplasser og rekreasjonsområder, maritim næring og boliger. I dette området har Asker kommune bygget en av Norges første passivhussvømmehaller. Hallen erstatter Landøya Bad som ble revet for å gi plass til en ny ungdomsskole. Aarkitekter er et arkitektkontor som holder til på Høvik i Bærum, minutter utenfor Oslo sentrum.


Vi jobber med offentlige og private prosjekter. Det er viktig å kunne kombinere alt dette under utvikling og bygging av nye bygninger og anlegg. Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. Asker Kulturhus er et konglomerat av kulturfunksjoner samlet under ett tak i sentrum av Asker. Er et kontor, med et mangfoldig arbeidsfelt som spenner fra eneboliger og hytter til mer komplekse.


Budstikkaguiden gir deg en oversikt over alle bedrifter i Asker og Bærum. Asker -villaen vant Betongprisen Rene linjer og røff materialbruk i den arkitekttegnede villaen. STILRENT I STORSKOGEN: Den renskrapte villaen som består av to hovedvolumer over hverandre er tegnet av arkitekt , professor Einar Dahle. Vi har besøksadresse i Knud Askers vei 28a på trekanten kjøpesenter, vis a vis rådhuset i Asker.


Kirken har plass til 5mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg