mandag 13. oktober 2014

Bildekor klistremerker

Pynt opp Bryllupsbilen med Flotte Blomster, Sløyfer, Blikkbokser, Skilt og mer! Finn bildekor klistremerker hvis du ser nå. Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort.


Bildekor klistremerker

Vi hjelper deg med design, gode råd og montering av bildekor , alt til en. Connex Promotion AS - Gjerdrums. Vi kan levere det meste innen profilering av bil, enten du ønsker bildekor med kun tekst eller logo. Vi fører permanent eller kampanjefolie for alt fra enkle dekormerker til helfoliering av biler. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Morsomt klistremerke til bil med motivet av en frosk med solbriller. Legg litt mer i markedsføringen av bedriften din. Vi tilbyr det meste innen klistremerker , bildekor , klestrykk, reklameartikler, trykksaker og bildeprint, på både lerret, banner og standard klebefolie.


Bildekor klistremerker

Vi utfører lasergravering på det aller meste, alt fra glass til bakekjevler. Vi kan også hjelpe deg med standard webdesign tjenester. Dersom du ønsker å bestille bildekor med utskjærte bokstaver, kan du bruke dette bestillingsskjemaet. Velg blant en rekke forskjellige farger og skrifttyper, og få en forhåndsvisning av bildekoren. I løpet av kort tid vil vi åpne en ny produktdesigner som også gjør det mulig å laste opp egen logo og legge til figurer.


Lag egne klistremerker , etiketter og stickers! Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy. Bilen er din rullende reklameplass timer i døgnet. Vi har ‘in-house’ designere og eget trykkeri. Skap oppmerksomhet, og vær uniformert.


Bildekor klistremerker

Helfoliering eller kun folieskåret dekor. Vi på Sts hjelper deg å finne din bil dekor til riktig pris. Vi tar ikke ekstra betalt for enkel design av bildekor. God design og utførelse av bildekor er viktig for at din bedrift sender ut de riktige signalene i trafikken.


Vi kan hjelpe deg med design av bildekor tilpasset din bil og det budskapet du ønsker å kommunisere. Lag egendesignede klistremerker du kan sette på alt fra mindre pakker til emballasje. Hent inspirasjon fra tidligere arbeider og kontakt oss for pristilbud.


Her har vi laget dekor til Rally-Bilen som Kim Nygård fra Radiokjører. På denne siden kan dere se noen eksempler vi har laget og montert. Priser og forslag sender vi på forespørsel.


Bilfolie fungerer som en rullende reklameplakat! Konsis har hele produksjonen i eget hus fra design til ferdig montert bilfolie! Vestlandets største leverandør av skilt og dekor. Her kan du få printet klistremerker til bil i alle former og størrelser.


Klistremerker og streamer til bilen. Våre klistremerker kan plasseres overalt på bilen uansett modell. Lag din klistremerker - magneter online til de beste prisene. Markedsfør virksomheten din med klistremerker - magneter og få bedre resultater. Ved å helfoliere bilen din kan gi den et helt annet uttrykk.


Vi gjør alt fra enkel dekor, som firmanavn i en farge til helfoliering. Vi er del av en liten og eksklusiv gruppe 3M-sertifiserte bilwrappere her i landet, men vi gjør også tradisjonell bildekor med dekaler og folie. Ta en titt på nettsida vår for inspirasjon – har du en sprø profileringsidé så utfordrer vi deg til å teste den på oss!


Vi i Expo har års erfaring med å dekorere biler, og hjelper deg med alt fra design, produksjon og montering av bildekor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg