tirsdag 7. oktober 2014

Flammehemmende gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Interiør Service har et bredt utvalg av gardinstoffer og solskjerming som er velegnet til kontorinnretninger.


Mange av tekstilene er flammehemmende og en del av stoffene har også AIR-egenskapen, som er en luftrensende egenskap.

Vår gardinkolleksjon består av både ull, silke, lin og bomullblandinger. Ullen er tettvevd og derfor slipper den lite oksygen til, flammer trenger oksygen for å spre seg og nettopp derfor er har våre gardiner en ekstra flammehemmende effekt. Hvordan kan jeg velge den beste flammehemmende gardiner Do? Typen og lang levetid av flammesikre egenskaper er viktige elementer å vurdere når du velger den beste gardiner. Ofte stilles det store krav til tekstiler og gardiner som er beregnet til offentlig miljø.


Flammehemmende gardiner er bare ett av de mange flammehemmende produkter tilgjengelig. Her er det fantasien som setter grenser for hvordan du vil ha det. Gi rommet prikken over i`en med flotte gardiner eller liftgardiner. Vi leverer også alt av skinner og dekorstenger. Det mest kjente syntetiske fiberen heter Trevira CS.


Tekstilen vil smelte ved brann istedenfor å antenne. Fordi den brannhemmende egenskapen ligger i selve fiberen, vil den flammehemmende virkningen være like go uavhengig av antall vask. Markedsledende leverandør av arbeidstøy,uniformer.


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Det finnes flere ulike typer flammehemmere. Halogenerte flammehemmere finnes i datamaskiner og annen elektronikk, i gardiner og møbelstoff og i stoppen på møbler eller i madrasser. INTAG leverer gardinstoffer og tekstiler til prosjekt og privat, trenger du nye gardiner eller solskjerming? De fleste typer tekstiler kan gjøres tungt antennelige ved behandling med brann- eller flammehemmende midler, og brukes blant annet i gardiner , arbeidsklær, sengetøy og stofftrekk til møbler. De brukes også i vanlige klær som skjorter og jakker.


Til bomull er det mest vanlig å bruke visse typer av organiske ammonium-fosforforbindelser. Cellbes på Internett og på postordre! Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg