torsdag 9. oktober 2014

Gardiner til soverom

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Sjekk ut Gardiner Stue Inspirasjon. Beste Priser På Gardiner Til Soverom.


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. På soverommet ønsker vi oss god og behagelig nattesøvn, og her vil gardinvalget være av betydning.


Les mer om solskjerming fra Kid Interiør her.

Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom ! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom. Se mer og kjøp på Kid. Gardiner kan dekorere et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere rommets lysforhold. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt.


Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og. Gardiner til soverommet gjør en forskjell På Dekoria sin hjemmeside finnes det et stort utvalg med bilder av de gardiner vi har å tilby så du kan få en bedre ide om hvordan disse vil sette preg på soverommet. En enkel og brukervennlig meny hjelper deg enkelt å finne frem til de forskjellige gardiner vi har å tilby. Like viktig som selve vinduet er gardinene man velger til vinduet, ikke bare fra et interiørmessig synspunkt, men også fra en praktisk vinkel.


Gardiner skal skjerme for innsyn, men som regel også slippe inn lys, men ikke allti for eksempel kan gardiner på soverom ofte være helt lystette. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! På vinterstid i Norge er det sjelden et problem med for mye lys når man skal sove, men på sommerstid kan det derimot ofte være vanskelig å få det mørkt nok på soverommet.


TV-stue, dreier seg om mer enn flott design. Gardiner finnes i en rekke forskjellige stilarter og stoffer som påvirker både utseende og funksjonalitet. Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet.


Gardiner i kraftigere stoffer er ideelle til å skape en mer hule-aktig atmosfære. Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen.

Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. Takvinduer bidrar til nettopp det, fordi de skaper lyse og luftige omgivelser og sørger for et sunt inneklima.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Video eksempler på gardiner til soverom med balkong Gardiner i rommet med to vinduer, Alle vinduene i rommet må være den sammedekorert, må lengden og formen av den blinde forenes. Det samme gjelder for farge.


Hvis ett stort vindu med en balkong, og den andre er liten, kan vi henge gardiner forskjellige lengder. Samtidig kan soverommet også være et multifunksjonelt rom hvor det leses eller ses på TV. De gardinene du velger skal selvfølgelig skape en rolig og harmonisk atmosfære, men du bør også tenke på hvilke andre krav som stilles til gardinen. Ringer - Gardiner med jevnt fordelte metallringer henger i løse folder og gir en moderne finish til innredningen din. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.


Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Vi har et stort utvalg av dyner, puter og sengetøy! Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg