fredag 17. oktober 2014

Male kjøkken farge

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.

Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge , men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f.

Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Det er enkelt å male skapene selv, og forandringen gir hele kjøkkenet et løft til en rimelig penge. Det er kort vei å gå fra et sterilt kjøkken , til et varmt, lunt, særpreget og trivelig rom å kokkelere og å nyte maten i. Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt.


Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken , så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på. Nytt kjøkken med ekte rust 14. Familien i eneboligen i Drøbak valgte en noe spesiell maling, og nå fremstår kjøkkenet som flunkende nytt - og rustent! Male benkeplate i tre. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli.


Ifølge henne er det spesielt én farge som bør holdes langt unna kjøkkenet. Man bør ikke ha rødt kjøkken. Ifølge fargepsykologien, studien av effekten farger har på oss, er nemlig ikke rødt en farge som passer i et rom der vi helst skal være rolige, lystige og matglade.


Selv om vi elsker å forandre på fargene i hjemmet vårt, opplever Lisbeth at mange av oss lurer på hvilken farge de skal velge. Her er derfor hennes beste tips til hvordan du skal finne din drømmefarge: 1.

Se hvordan du maler vegg. Fargeeksperten tror at du klarer å velge riktig farge til hjemmet hvis du bygger det ”sten for sten”. Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden.


Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å blakke deg helt. Har du et kjøkken med lite lys, bør du være forsiktig med å velge en helt svart kjøkkeninnredning – eller i det minste gå for fronter i høyglans, da disse reflekterer lyset bedre. I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart.


Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken , legger de vekt. Det å velge farge til de rommet vi oppholder oss mest i kan være hodebry for mange. Men med gode forberedelser, og valg av riktige verktøy, kan hodebryet snu til det motsatte og bli veldig gøy.


Hvilken farge skal du velge i stuen. Våre hjelpeverkøy er: Hold deg til en fargepalett som harmonerer og velg fra denne til alle rom i huset. Han mener selv at et industrilakkert kjøkken gir et bedre og mer holdbart sluttresultat. Men det er langt mer kostbart og det blir derfor en vurdering man selv må ta, sier Klaveness.


Går man riktig frem kan det bli et fint resultatet av å male selv også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg