torsdag 9. oktober 2014

Takstein maling pris

Sjekk ut Takstein Maling Pris. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøp Billig Takstein. Sammenlign pris med oss. Jotun Yunik Jordan Ernst P.

Scanox Å gjøre et slitt og mosebegrodd tak rent og pent, er lettere enn du tror. Med maling for takstein blir taket godt som nytt, til en brøkdel av prisen for ny stein. Og jobben kan du faktisk gjøre selv! Vi sprøytemaler med oppvarmet maling. Når malingen er oppvarmet, kan vi male uten å søle, selv når det blåser litt, sier Enger.


Mose gjør også takstein mer mottakelig for gjennomtrengning av fukt. Foto: Ronny Enger Vis mer.

Men takfornying er langt mer enn å male. Hvis vi kun regner på den aller billigste taksteinen og underlag koster dette minimum kr 17. Maling av et eksisterende tak er utvilsomt billigere enn å legge nytt. Vi hjelper deg å velge beis, grunning, treolje, lakk – blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Det blir enten grunning og to strøk maling , eller tre strøk olje, så prisen er det samme. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Hos MAXBO finner du robust takstein. Velg mellom mange forskjellige varianter. Billigere å fornye enn å skifte takstein.


Vi har opp til års garanti og du kan øke taksteinenes levetid med år eller mer. Prosessen bak takfornying på 1-2-3. Finn Takstein Maling Pris. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak er en vanntynnbar maling spesialutviklet for takstein og metalltak.

Malingen gir et jevnt og flott utseende og gir taket lenger levetid. Malingen beskytter taket mot begroing av alger og mose, samt forvitring fra vær og årstider. Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. Se beste pris på DRYWOOD Husmaling (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Påføring av impregnering og maling vil selvsagt kunne gi et bedre utseende en kort periode, men det slites fort. Det kan også bli avskalling. Dermed får man ytterligere vedlikeholdsbehov, understreker Bøhlerengen, og føyer til at takstein allerede har en lang levetid hvis taket er vedlikeholdt på skikkelig vis. Vi kan også levere maling til takstein , men det kreves en god del arbeid for å få et godt resultat.


Heften til underlaget vil likevel ikke bli så god som på nye takstein fordi første strøk på ny betongtakstein påføres mens steinen er helt fersk. Takstein tåler også å bli gått på – nyttig i forbindelse med snørydding, pipefeiing, tilkomst for maling av hus eller rett og slett inspeksjon. Betongstein har en uslåelig kombinasjon av lang holdbarhet og lav pris.


Et vakkert hus består av mange detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg