tirsdag 14. oktober 2014

Det norske kjøkkensenter

Velkommen til Kensaq. Finn det norske kjøkkensenter i dag! DNK har nå gått inn i danske Designia etter å ha blitt vannskjøttet og misshandlet av et annet bergensbyrå. Men fortsatt er vi stolte av arbeidet vi gjorde med å heve DNK ut av det ordinære.


SMS Send oppføring på SMS. På de vel tusen kvadratmeterne som kjøkkengiganten disponerer, formelig bugner det av spennende interiørløsninger, først og fremst innen.

Juridisk selskapsnavn, Det norske kjøkkensenter AS. Selskapsform, Privat aksjeselskap. NorFloor er lokalisert i Kanalveien på Minde.


Våre dyktige medarbeider hjelper deg gjerne med løsning på kjøkken og garderobe, bestill en gratis tegnetime i dag! Kom gjerne innom inn og se vår utstilling. Etter år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500mmed lyse trivelige utstillingslokaler og tilbyr skreddersydde løsninger til kjøkken, bad og garderobe.


Besøk våre flotte utstillinger fulle av ideer og inspirasjon.

NORSK HÅNDVERKSTRADISJON. Tenk deg at det kom en møbelsnekker hjem til deg med et vognlass utvalgte materialer, en velfylt verktøykiste og høvelspon i håret. Videre forteller hun at det er viktig å skape effektive kjøkken med gode funksjoner og materialvalg som tåler dagens flerbruk av kjøkkenet.


De tar hele badet, og legger våtrompaneler i samarbeid med rørleggere og håndverkere. Vi har en fast pris på hele jobben, så det blir ingen overraskelser for kunden. Det er derfor vi har fått så mange kunder oppgjennom.


Kart og veibeskrivelse. Skien kjøkkensenter holder til i Kjørbekkdalen 7A og forhandler tradisjonsrike, norske kjøkken fra produsenten Strai. Vi hjelper deg å finne ditt drømmekjøkken. Flott kremgult kjøkken fra det norske kjøkkensenter (nå Designa) selges. Stekeovn og koketopp følger med (men ikke kjøleskap og oppvaskmaskin).


Benkeplaten er noe slitt og bør pusses ne og hengslene er knekt på hjørnedøren, men kjøkkenet er ellers i god stand. Det leveres ferdig demontert. Rapporten er først og fremst en fortelling om nye kjøkken. Oslo fikk anledning til å fortelle om. Kjøkkenet er år gammelt.


Vi er en stolt forhandler av norsk kjøkkenkvalitet og våre eksperter står klare for å skreddersy optimale kjøkken, bad eller oppbevaringsløsninger etter dine ønsker og behov.

La deg inspirere og ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. På materialsiden kan vi matche alle frontfarger, enten de er malt eller utført i ren tre. Det finnes selvsagt andre aktører som produserer på denne måten, men da er prisen en helt annen! Produksjonen foregår i Sarajevo (Bosnia), hvor det har blitt produsert kjøkken, bad og garderobeinnredning i år. Norsk design og gode priser.


Det moderne liv krev… Les mere. Komplett kjøkken selges rimelig ved demontering og henting. Medfølger vaskemaskin, komfyr, koketopp og kjøleskap fra AEG. Uansett hvor du befinner deg i livet, så har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske. Strai har et stort utvalg av lekre fronter i kombinasjon med tekniske detaljer og ekstrautstyr.


Velg din personlige stil. Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i malte standardfarger. Her har vi blant annet valgt kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. Serien er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.


Gaten passerer Frogner, Skillebekk, Skarpsno, Skøyen, Bestum, Vækerø og Lilleaker før den passerer bygrensen ved Lysakerelva og fortsetter i Bærum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg