onsdag 15. oktober 2014

Strai kjøkken og bad

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud.


Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.

Denne nettsiden bruker. Kjøkken Bad Garderobe Meny. Drømmer du om nytt kjøkken ? Se alle våre kjøkkenmodeller her! I vår hovedkatalog finner du inspirasjon til ditt nye drømmekjøkken-, bad og garderobe. Hos oss finner du både klassiske og moderne løsninger i alle prisklasser.


Les vår ferske katalog digitalt eller bestill et eksemplar hjem i postkassen. Vi er stolte av og representere noen av de beste på kjøkken og bad. Vi vet jo at italiensk gir et litt mer eksklusivt preg med fortsatt konkurransedyktig priser, som overrasker alle.

Unn deg en bit av Italia, boligen øker mest i verdi og du får et produkt du blir stolt av. I dag utgjør vår produksjon i hovedsak kjøkken , bad og garderobe. Salg på alle kjøkken og gode tilbud på hvitevarer til og med 17. Her får du nemlig bruk for hele spekteret! En klisjé, kanskje, men vi på Fossline tror at dette er helt sant.


Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge. Strai sørger for at produktene. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter!


Deres rimeligste modell, Glatt hvit, tilhører Komfort gruppen, som skal være litt enklere og rimeligere. Utførelsen er klassisk og moderne, og kjøkkenet er levert ferdig sammensatt og har moderne, dempede skuffer med fulluttrekk. Farger, takhøyt, skuffer, speil i skapet, materialvalg osv. Vi har en stor utstilling på Knapphus der du selv kan kjenne og se.


Noen erfaringer og råd med på veien til badet skal vi også kunne gi deg. Kom innom så bader vi oss gjennom utstillingen og gir deg en tegning og et tilbud. Galleri for Bad finner du her.


Finn lokal forhandler her! Vi kan friste med gode tilbud på kjøkken , bad , garderobe og hvitevarer. BKA har over års erfaring med kjøkken , bad og garderobe.


Vi har et stort utvalg av modeller, tekniske detaljer og ekstrautstyr.

Du kan ikke søke uten å skrive minst et ord med tegn. Vennligst oppgi en verdi. Du må ha minst ett søkeord med minst tegn. Kategorier Ukategorisert Innleggsnavigasjon.


Kristiansandsregionen brann og redning IKS. Begge ga meg rabatt på grunn av kampanje og endte opp på ca samme pris. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Vi leverer klassiske og moderne kjøkken , skreddersydd etter dine behov.


Vi tar oss av alt fra rivning, tegning, montering, snekkerarbei rør og montering. AUBO leverer Køkken, Bad , Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt.


Det skal bare passe til dig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg