onsdag 22. juli 2015

Murpuss med farge

Se våre standard farger under. Merk: Vennligst bemerk at fargekort på skjerm og print ikke kan gjengi de fargede produkter nøyaktig. Fargene i fargekortene må.


JOTUN DryTech Murmaling gir muren et flott, matt utseende som varer. Murmalingen er diffusjonsåpen, samtidig som overflaten er svært vannavvisende.

Hun minner også om den praktiske siden ved å ha en egen farge for grunnmur: – Alle hus bør ha en egen grunnmursfarge på grunn av vedlikeholdet. Har man et hus som gror opp av bakken uten klar grunnmur, vil den nederste delen alltid se møkkete ut. En adskilt grunnmur i egen farge kan lettere vedlikeholdes, forteller hun.


På rom nr med den grovere pussen er noe av problemet at to vegger har murpuss mens de to siste har strietapet. Det ser temmelig jalla ut, så noe må gjøre for å få tilnærmet like vegger, så det blir nok en pussmørtel. PS: Jeg har også en gammeldags peisestue med den samme grove pussen som rom nr 2. Der er den faktisk helt ok.


Webers pusse og farveprogram har fasetter som harmoniserer med kravene – både i forhold til moderne arkitektur og renovering.

Hvilken farge du velger på grunnmuren har også stor påvirkning på helhetsinntrykket. I tillegg til den åpenbare fundamentfunksjonen, har grunnmuren også en visuell funksjon. Den skal danne en fargemessig bro mellom husets farge og grunnen den står på.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Sluttpuss består for det meste av mineraler som marmor, kvarts, kalkstein og sand. Den avgjørende forskjellen mellom ulike typer sluttpusser er bindemiddelet. Avhengig av materiale, funksjon og ønsket farge tilbyr vi en rekke ulike alternativer for at fasaden skal få det ønskede utrykket. JOTUN DRYTECH MURFILLER kan brekkes halv mengde brekkfarge i valgte toppstrøk farge.


Puss og stenfasade står godt imot vær, men behøver alikevel vedlikeholdes. Beckers har maling for pussfasade og betong som gir en god beskyttelse mot allslags vær. Før var det kun en jobb for proffene.


Nå kan du selv farge veggene dine med innfarget sparkelmasse. Se her hvordan du får et flott resultat som holder i mange år. Murpuss - puss av Leca Mur.


This feature is not available right now. Please try again later.

Den var tidligere malt, men malingen flasset av, så jeg malte den på nytt med en. I trapperommet ser man de tre gråfargene sammen. Vi kan tilby deg en løsning som passer uansett ønske og omfang. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i murerfaget, og som våtromsentreprenør. Hun har fått materialer og farger til kjøkken, gulv og møbler av meg, og så har hun satt sammen fantastiske farger i alle rom, som passer til hverandre.


Det er så fint samspill i alt, og jeg kan nesten ikke vente til å se de forskjellige fargene i alle rom. Alle rom skal ha forskjellig farge bortsett fra spisestue og stue, de skal ha samme. Jotun Yunik Jordan Ernst P.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg