torsdag 16. juli 2015

Vipp søppel

Containere til alle typer avfall. Denne pedalbøtten er utstyrt med en utskiftbar innerbøtte, et lokk som sikrer lufttett lukking og en dempermekanisme som gir jevn lukking av lokket. En gummiring på bunnen beskytter gulvet. Tilgjengelig i esker med ruller med poser.


Husk å velge størrelsen som passer til bøtten din. Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Følg linken for å komme til riktig kategori: Se alle produkter fra VIPP. Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din.


For mer informasjon, vennligst les våre. Overflaten er glassert innvendig, og håndpolert utvendig - for å oppnå en lekker, matt overflate. Sugekoppen er laget i rustfritt stål og gummi.


Monteres sikkert på glatte flater uten å måtte borre. Aktiver sugekoppen ved å dytte kroken oppover, og den suger. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Det var noe med formen, og poser som revnet når han skulle ta ut søpla.


Du bør kanskje vurdere om dette kan bli et problem for deg før du bruker tusen spenn på en søppelbøtte? Vi synes det er litt drøyt, selv om du kan bruke vesken flere ganger. Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri. Dette gjøre den ideel til bruk på badet, eller til kidelsortering på kjøkkenet. Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig.


Vipp søppel

Holger elsker biler, men har ikke førerkort, og derfor bestemmer han seg for å selge bilen og investere i en metall dreiebenk. Vipp- poser pr. Kvalitetsmæssigt er den identisk med de øvrige pedalspande, hvor der er blevet anvendt de samme gode materialer. Ingen klarer helt å se pedalspannets potensial, men Jette mister ikke troen av den grunn.


Til slutt får hun likevel belønning for strevet. Kroppen er fremstillt i pulverlakkert stål og skjuler det uttagbare innerspannet i galvanisert stål. Retro VIPP spann Sjelden sak, ikke i salg lengre.


Vipp søppel

Muligens aldri solgt i Norge? Nedre del er vanlig søppelbøtte hvor man kan legge inn pose for søppel. Skap et gjennomtenkt system for miljø- og avfallshåndtering. Vi har miljø- og kildesorteringsskap, avfallsdunker, søppelkasser, askebeger og søppelplukkere.


Vi benytter informasjonskaplser (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse når du handler hos oss. Sjølv om alle andre har det, og sjølv om det er rådyrt, så er eg lukkeleg glad for det. Spannet passa kjempegodt inn på kjøkkenet, og ser ut som om det har stått der alltid ;) Ikkje verst at det å kaste søppel vert ei god oppleving.


Vipp søppel

For en god avfallshåndtering har vi en mengde avfallsbeholdere, søppelbøtter og tønner å velge mellom, i flere ulike størrelser. Produktene er tilpasset hver enkelt kundes behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg