torsdag 9. juli 2015

Blått kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sjekk ut Kjøkken Blått. Det blå kjøkkenet er en del av en større trend med mørke kjøkkener.


Hvis du velger å bare bruke blå og mørke nyanser, får kjøkkenet et dramatisk og tidløst uttrykk. Prøv å bland skapdører i Midnattsblå med mørke hvitevarer, håndtak, armatur, benkeplate og kjøkkenvask – vi garanterer et dynamisk resultat med masse pondus. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.

Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Superlekkert med kjøkken i blått ! Flisene fra Modena Fliser gjør seg bra med mørkeblå fug, slik at de spiller på lag med resten av kjøkkenet. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Har ikke så mye blått på kjøkkenet nå, men var veldig glad i blått før, så en del kjøkkentøy har blå innslag. Husker at jeg alltid ble dratt mot blå -hvite ting, krukker osv før.

Nå har vi så mye, at jeg kanskje ikke handler så mye til kjøkkenet lengre. Hvilke farger passer til blått ? Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger, men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre. Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått , sier farge-eksperten. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser.


Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. HTH- kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet , og som du vil elske å vise frem til gjestene dine.


Se alle HTHs kjøkkenmodeller. Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger.


Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Bestem selv hvordan kjøkken ditt skal innredes og tilpass farger og stil som du ønsker.

Med kjøkkenplanleggeren får du ikke bare oversikt over hvordan kjøkkenet ditt kan du se ut, men også en prisoversikt. Da blir det enklere å ta konkrete valg. Blått gjør oss rolige, og er en veldig god sovefarge. Men skal den brukes på kjøkkenet bør man tilføre varmere fargeklatter. Det er en veldig kjølig farge, og det å komme inn en kald og mørk vinterdag og sette seg på et blått kjøkken er ikke spesielt koselig, sier hun.


Fargen roer oss ne men gir ikke noe kos til middagen. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten.


I dette blå kjøkkenet , ser vi igjen innslag av varmt treverk, gulvet er viktig for lunheten i rommet, det samme er treverket på kjøkkenbordet. Det er spesielt elegant at veggen til venstre, ved vinduet, er i en mørkere nyanse av fargen på kjøkkenfrontene. Igjen, bruk av flere farger på frontene. Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Tale Henningsen, kreativ leder hos Fargerike, stemmer i med den danske arkitekten når det gjelder den fysiologiske påvirkningen av fargen blått.


Ja, vi dempes noe av blått , sjøgrønt og lavendel når det gjelder mat. Og stimuleres mer med oransje og røde toner til å spise mer, sier hun. Kunst skaper atmosfære på kjøkkenet.


Dette lyse og harmoniske kjøkkenet gir også en god stuefølelse – noe som var viktig for familien som bor her. Fargen blå reduserer vår appetitt ved å hjelpe oss å spise mindre og miste pounds. I denne artikkelen vil vi dele med deg eksempler på moderne og moderne kjøkken , dekorert med berører i blå farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg