onsdag 15. juli 2015

Svenske lamper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


En bedre belysning – hva er nytten? Dine fordeler av nye lamper og lys.

Eksempelvis kan design lamper kan gi stuen din det personlige preget du er ute etter. Denne vakre lampeserien fra Trio består av elegante lamper i metall og glass. Vi har fått en en rekke nyheter fra svenske By Rydèns. Studio Kvänum har kjøkken, lamper , møbler og småvarer.


Lampene kommer som taklampe,. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Men Norrgavel er mer enn bare møbler. Vi har valgt innredningsdetaljer og gjenstander som kompletterer våre møbler og miljøer og som står for funksjon og langsiktighet.


Vi har samlet seksti fantastiske lamper til deg, så du enkelt kan bla deg gjennom galleriet og finne dine favoritter. Denne todimensjonale lysekronen fra svenske Rubn Lighting er nedstrippet og elegant, men ganske frodig likevel. Haydon fra det svenske designmerket By Rydens har endelig kommet i butikk hos oss! En spennende og artig lampe med et varmt og luftig. Nok mest kendt for deres Diablo lamper.


Alle lamper produseres i Sverige og ordene kvalitet og design gjennomsyrer merkevarens produkter - fra prosess og design til ferdig Belid lampe. Finn din favoritt i nettbutikken! Belids kunnskap om håndverk strekker seg flere tiår tilbake, en kunnskap som kommer ekstra tydelig fram i merkevarens sortiment der du blant finner lampene Cato, Picasso og Diablo.

I Norge er det nettbutikken Reforma. Taklamper finnes i mange varianter og materialer – alt fra myke former og materialer til modeller i metall og glass. Svensk design i toppklasse! Vi liker våre taklamper og håper at du også skal gjøre det.


Unsett hvilket rom du trenger en lampe til så har vi alternativer å velge blant. Kvalitet, design og gode priser Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt. Mulighed for at handle på alle tider af døgnet - billigt. Alle lamper du finner i vår nettbutikk er merket med fysiske mål, teknisk informasjon og leveringstid.


Lave priser og rask levering. Vårt mål er å dekke alle behov du måtte ha for belysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg