torsdag 30. juli 2015

Laminat til kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Valg av underlag til laminat , vil avhenge av eksisterende underlag. En benkeplate i laminat krever et minimum av vedlikehold.


Daglig rengjøring med en skikkelig oppvridd klut er ofte nok.

Se forøvrig vår vedlikeholdsveiledning. For år siden oppfant vi laminatgulv: et materiale som kombinerer vakkert design og langvarig holdbarhet ulik noe annet. Våre laminat har en utmerket komfort også, da de er fullt kompatible med innlagt gulvvarme. Pergo laminatgulv er laget for å tåle mange års bruk og fortsatt se like vakre ut. På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett.


Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg. Velger du benkeplate i laminat kan du mellom en rekke ulike design og farger slik at du får din personlige stil på kjøkkenet. Vi tegner ditt kjøkken.

Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks. Vi har også mange svanemerkede benkeplater. Alle våre laminater kan leveres som veggpanel. Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne.


Vi bruker mest spon, men limer også på kryssfiner, MDF eller annet ønsket kjerne. Standard tykkelse er 29mm, men vi kan også levere andre tykkelser som 19mm og 38mm. Vi fører laminater fra Fibo-Trespo, Formica, Duropal.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Vi leverer også laminat Woodcollection, som fås i forskjellige varianter.


Den er en mm laminat som gir et heltreutseende, men har laminatplatens fordeler. Laminat finnes i mange farger og mønstre. Du kan velge din benkeplate i laminat fra et stort utvalg mønstre og farger.


Velger du laminat , får du en meget slitesterk benk som holder seg like fin år etter år.

Bruk kun rent vann til den daglige rengjøringen. Bruk aldri noen form for rengjøringsmiddel i vannet, ettersom det med tiden gir benkeplaten en fet overflate. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tynnere benkeplata med rett kantlist passer perfekt i et kjøkken i moderne stil. Les om vilkårene i garantiheftet.


De slitsterke laminatskapdørene fås i en bred palett av farger, og kombinerer du designet med Focus Finér og Focus, får du stor mulighet til å skape et unikt uttrykk i ditt kjøkken. Moderne laminat er et særdeles slitesterkt materiale som holder til både små og store kokker med store armbevegelser. Våre laminatbenkeplater kommer i en rekke farger og designer, og vi har helt sikkert også en kjøkkenbenkeplate som passer til ditt kjøkken og din stil – enten den er klassisk og romantisk eller lett og moderne. Hvis du ønsker å holde prisen på benkeplaten nede, er laminat det opplagte valget. For slitesterke gulv som tåler mye kan du velge laminatgulv.


Disse er enkle å legge og du kan velge mellom flere utseender som f. Uansett hvilken type kjøkkengulv du velger, er alle gulv fra Pergo lette og raske å legge. Noen serier er også tilgjengelig med et unikt vannavstøtende belegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg