fredag 17. juli 2015

Grunning mur innendørs

Kjøp grunning hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Her er guiden du trenger for grunning før maling.


Uansett hva du skal pusse opp – det være seg vegg, tak eller gulv, ute eller inne – vil du en eller annen gang støte på ordet grunning.

Og tar du deg tid til å grunne der det er behov, sparer du deg selv for mye unødvendig arbeid og utgifter. Grunning av nytt treværk sørger for at treet jevnt suger til seg maling, da unngår du skjolder. Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes. Selv om mur er et dødt materiale, betyr det ikke at den kan stå ubehandlet.


En god beskyttelse hindrer at vann trenger inn. Vedlikehold og behandling av mur handler om reparasjon og vask, samt overflatebehandling i form av slemming og maling. Behandling av mur : vær nøye.


Alle murunderlag er forskjellige og trenger tilpasset behandling.

Hvordan male ubehandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlet pusset mur. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporeks, betong blokker og tegl.


På denne måten sikrer du lenger holdbarhet og finere resultat. Grunning erstatter ikke toppstrøk da grunning har andre egenskaper enn toppstrøket. Vi tilbyr hurtigtørkende grunnmaling fra Nordsjö til maling av nytt underlag og tidligere malt treverk. Først og fremst er grunning essensielt hvis du skal male flater som dører, lister og panel. Er du usikker på hva slags mur du har, Viktig med riktig maling på mur - Muren vedlikeholdes - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha. En upigmentert, vanntynnet grunning for utendørs bruk.


Den benyttes som grunning på tidligere ubehandlet mur , samt på murunderlag som er sugende eller krittende etter vask. Primer Grunnning Vegg fungerer på de fleste flater som sparkel, mur , betong, plater av trefiber, spon, gips og strie.

Produktet brukes som grunning under Jotun Premium Mur Maling. Ved å grunne blir oppussingsprosjektet litt lenger men resultatet desto bedre. Fyldig grunning som er lett å male med på de fleste flater innendørs.


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning , treolje, lakk - blant 3varer. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. Se beste pris på Jotun kvist- og sperregrunning (liter).


Specs: Grunning , Innendørs , 9L,. Innvendig maling gir trivsel og glede. Vakre omgivelser gjør oss godt. Bruk kvalitetsprodukter fra Jotun, Sika, Trestjerner, Beckers, Flugger, Quick m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg