fredag 10. juli 2015

Ramme 40 x 70

Her finner du rammene du ser etter. Rask levering og personlig service! Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Skandinaviske røtter. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.


Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Skal du ramme inn et bilde i størrelsen 40xcm?


Da har du kommet riktig – vi har nemlig et antall bilderammer i denne størrelsen i forskjellige utførelser som du kan velge mellom.

Dette er en koselig størrelse på en ramme , så den vil gjøre seg godt som interiørdetalj. Hvis du er usikker på hvilken ramme som vil passe. I vårt sortiment kan du velge mellom både vanlig glass (eller floatglass som har bedre UV-beskyttelse) eller pleksiglass. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Finn laveste nettpris her.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Ramme passepartout hvit x 1cm. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.

Ta vare på de gode minnene! Dessverre blir de fort glemt på minnebrikken eller harddisken. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile.


Det kan for eksempel være favorittspillerens fotballdrakt, dåpskjolen, LP-samlingen fra favorittbandet, et par barnesko eller noe annet som bare blir liggende i en skuff. Hvorfor ikke forevige det i en ramme ? Rammelist kan brukes til så mangt og det meste er mulig - vi hjelper deg å ramme inn det du er glad i! Superfin ramme i eik med plexiglass. Kanskje kan det være anvendt samtale a artisitc kjøkken hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg