torsdag 30. juli 2015

Bilder på lerret til salgs

Bilder på lerret til salgs

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti.


Bilder på lerret til salgs

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Hva med å printe det på lerret , og lage et flott veggbilde?


Bilder på lerret til salgs

Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde, en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Bildene våre kan også bestilles i spesialstørrelser om du ønsker noe spesifikt. Bilder på lerret må være i hele 10cm ( på grunn av rammelengdene), så 110x80cm går, mens 105x75cm går ikke.


Det kan være noe ekstra leveringstid avhengig av om rammelengdene vi trenger er lagerførte. Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret , akrylglass, aluminium eller gallery print. Hos Kunstlageret finner du et bredt utvalg av håndmalte malerier og bilder til salgs i en rekke unike design. Vi har alt fra bymotiv og paraplykunst til stilleben. Uansett hva har vi garantert noe for enhver smak og hjem.


Velg din favoritt fra fargerike oljemalerier, akrylmalerier og akvareller som gir ditt hjem det lille ekstra. Fri frakt og rask levering. Kjøp lerret som passer til din projektor. Lerret til projektor. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret.


Fint bilde motiv på lerret , x cm. Forrige Til søket Neste. Projektor og lerret , Torget. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene.


Til salgs (591) Gis bort (1) Ønskes. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder.


Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Spennende auksjoner på malerier på QXL. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Arne Nævras naturbilder selges i to formater på lerret.


Se artikkel på forsiden, Naturbilder til hus og hytte. Utvalg av motiver som kan bestilles, se Galleri. Velg fra vårt store sortiment av bilder på lerret i kategorien Abstrakt. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Se kampen eller filmen på storskjerm hjemme hos deg selv.


Ikke stå i kø for å finne bord på et utested. Les mer om projektorer til filmvisning eller. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. I våres bildesortiment finner du mengder av inspirerende og nydelige motiv.


Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Du kan selv velge størrelsen og motivet på ditt lerretsbilde slik at det passer in i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg