onsdag 15. juli 2015

Møblere stue

I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Inspirasjon til stua.


Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser.

Mens de voksne gjerne bruker stuen til å slappe av i, foretrekker kanskje barna å lage hytter av møblene. En stue brukes til mye forskjellig, og derfor er det viktig at møblene er i god kvalitet og trygge for alle situasjoner. Praktiske møbler I en stue er det flere møbler som skal passe sammen, både i utseende og funksjon. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede.


Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har.


Grunnprinsippene får du her.

Denne møbleringen viser hvordan man kan møblere en lang og avlang stue til flere formål enn bare en sittegruppe. Interiørarkitekt MNIL Linda Lien Sonedeling: I en stor stue er det gunstig å definerer flere soner, for eksempel en sone for TV, peiskos, lesing og spising. Definer gjerne med tepper i tillegg til møbelgrupper. Smått: I små stuer bør du møblere åpent.


Utnytt hver eneste mulighet til å skape lagringsplass. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Har du ikke råd til å bygge nytt, utnytt dødplassen over skapene. I en avlang stue bør du ikke sette møblene mot veggene.


Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet. Så lenge lengden tillater det, er det viktig å skape vertikal layout på tvers av rommets lengde. I en kvadratisk stue kan du for eksempel plassere sofagruppen midt i rommet, råder interiørarkitekt MNIL Beba V. Dessverre er det slik at de fleste gode dataprogrammene til formålet er kostbare, og å få en konsulent eller arkitekt til å gjøre jobben er heller ikke noe som er morsomt for deg som lett får vondt i lommeboka. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stua har store vindusflater, og det skaper utfordringer når man skal møblere. Familien ønsker seg en lys og lett fargepalett med praktiske løsninger. FØR: Stua er stor og rommelig og har mange muligheter – og godt med lys fra store vinduer. Men hvordan er det best å møblere den…?


Smarte møbler til stuen. Da kan du velge selv hvor stor plass det skal ta. Treverk er et varmt og mykt materiale som aldri går av mote.


Da kommer man nærmere hverandre, og det blir lettere å ha den gode samtalen! En bonus ved å ha sofagruppen midt i rommet, er at du frigjør veggen til for eksempel bokhyller. I stedet kan du bruke lyset til å møblere – framheve det du vil. Bruk for eksempel en skinne med spotter til å fremheve en peis eller et bilde, tipser han.


Ja, familien bor i dette drivhuset året rundt Unngå blending. Du må gjerne velge lamper ut fra hva du synes er pent. Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen.


Hun har gått for en back to basic-stil og prøvd å reflektere dette i materialvalget. På veggen henger speilet Dekor og et bilde med fuglemotiv fra Anouska. Bruk speil som et virkemiddel, både i entré og stue , og gjerne med litt størrelse for eksempel 2xmeter. Speil skaper en illusjon om at leiligheten er større enn den faktisk er, og husk at du kan bruke speil i stuen også.


Noen er sikkert uenige, men jeg synes det ser mer påkostet og eksklusivt ut. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen. Er du på jakt etter en ny sofa, har vi et stort utvalg av sofaer i forskjellige materialer og farger uten at det går utover design og komfort.


Du finner dessuten sofaer i mange forskjellige størrelser, så du kan enkelt finne en som passer inn i din stue. En L-formet stue er som skapt for å lage avgrensede soner. Plasser sofagruppe, tv- stue eller bibliotek i den korte enden, spisestue i den lange.


Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. Det handler om samhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg