fredag 24. juli 2015

Slettvoll sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vår kolleksjon sengetøy består av eksklusive tekstiler – fra den deiligste egyptiske bomull til myk lin eller lun flanell. En komfortabel madrass av høy kvalitet.


Madrassen har livstidsgaranti på ramme- og fjærbrudd og er godkjent etter Møbelfaktas strenge krav til kvalitet. Easily share your publications and get. Vår sengetøyskolleksjon består av eksklusive tekstiler, som gir soverommet en følelse av stilfull komfort.


Soverommet består av så mye mer enn kun en god seng å sove i. Your web browser does not support canvas.

Please update your browser. Alt fra den komfortable lenestolen til madrasser og sengetøy i fantastisk kvalitet. Trendbildet fremover vil bli preget av det lune og koselige, med nye farger og materialmiks – i mange variasjoner. Denne høsten er intet unntak….


Hvitt sengetøy til dusrosa vegger kombinert med en grønn plante og et kult sngeteppe. Anne Djupvik Andersen sitt soverom er rett og slett lekkert. Stort utvalg dundyner og fiberdyner. Barnedyner, enkeltdyner og dobbeldyner.


Slettvoll leverer møbler til ”hele huset”. Vinterdyner, sommerdyner, helårsdyner og gjestedyner. Rent sengetøy i en god kvalitet er et must!


Sørg for å ha både et godt allmenlys og stemningslys på soverommet. Har du liten plass på nattbordet er lamper hengende fra taket et god alternativ. Ikke glem stearinlys… Tekstiler myker opp rommet og gjør det innbydene og intimt. Det diskuteres så mangt i dette forum, men jeg har enda tilgode å se en diskusjon rundt temaet sengetøy. Derfor starter jeg nå opp den store sengetøy tråden, og håper på livlig og fruktbar diskusjon!


Noen enkle spørsmål til. Rustikke gyldne toner, grå ull og hvitt sengetøy.

Med en sengegavl får soverommet et helt nytt og stilfullt preg. Velg mellom ulike stiler, farger, materiale og størrelser. Se hele vårt utvalg her. Ja alt du trenger i soverommet!


La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord. Bordene kommer i en rekke ulike størrelser, fasonger, farger og materialer. Daybed og sjeselonger.


Her finner du vårt utvalg av daybed og sjeselonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg