tirsdag 7. juli 2015

Hvordan lage ditt eget deksel

Hvordan lage ditt eget deksel

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Trendy mobildeksel inspirert av siste mote. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lekker lommebok i lær til og 5s.


Enten du velger dine egne bilder eller andre motiver, og uansett hvilken telefonmodell du har, betaler du den samme prisen. Ikke gå glipp av muligheten til å lage ditt eget. Velg din modell og benytt vårt unike designverktøy for å enkelt lage ditt eget personlige mobildeksel. Last opp dine egne bilder og legg enkelt til tekst, bakgrunnsfarge og clip-art. Lag ditt eget deksel.


Du bruker vel ikke et kjedelig kjøpe- deksel til telefonen din, gjør du vel? For mange mennesker er telefonen nesten deres kjæreste eiendel, og det er viktig å ha et ordentlig deksel til den. Deksler i eget design! Design ditt eget deksel ! Har du lyst til å skille deg ut med et stilig og annerledes deksel ? Sett ditt personlige preg på mobilen med vår superenkle deksel -designer. Vi har et stort utvalg av modeller du kan designe et deksel til, og muligheten for tekst, bilde eller motiv er enda flere.


Hvordan lage ditt eget deksel

Med denne oppskriften kan du lage mobildekselet du alltid har drømt om! Du trenger ikke bruke masse penger på dyre mobildeksel. Her får du oppskrift på hvordan du lager et selv! Alt du trenger en en limpistol! Det er utrolig hva hva kan bruke en limpistol til, og i denne videoen bruker de til og med glitterlim!


Innred med personlige Lerretsbilder, med Foto på lerret kan du forevige dine beste minner. En Fotogave er den perfekte gaven til familie og venner. Alt av materiale i denne videoen kan kjøpes på Amfi Arendal! Hva trenger du: Gjennomsiktig mobildeksel Maling Glitter Gjennomsiktig negleakk __ Saks. Hvordan lage ditt eget deksel til mobil eller iPod.


Når du skal designe dine deksler er det bare fantasien som stopper deg. Heier du på Liverpool kan du lage deksler med Liverpool-logoen. Bestill raskt og enkelt et mobildeksel fra smarttelefonen din.


Med Elkjøp Fotoservice er det raskt og enkelt å bestille ditt helt eget mobildeksel til smarttelefonen din. Dette materialet beskytter enhetene mot skade gjennom sin høye stabilitet, stivhet og slagfasthet. Her kan du lage og bestille t-skjorter og masse andre kule klær med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og lag ditt helt egne unike produkt.


Hvordan lage ditt eget deksel

Men er det kult å lage dekselet selv i stedet? Hvis du synes det, vil du sannsynligvis ha stor glede av nettstedet Instructables og brukeren paulgeerings oppskrift på hvordan du lager ditt eget mobildeksel. Det eneste du trenger er en saks, litt teip og et papirark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg