mandag 27. juli 2015

Smarte løsninger små kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Veldig gode priser på Kjøkken og bad hos Bygghjemme.


Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. Med litt go kreativ planlegging kan du forvandle et lite, upraktisk kjøkken til et rom der du virkelig kan kose deg.

Ta en titt på vår samling eksempler fra virkeligheten, og finn inspirasjon til alt fra oppbevaring til sitteplass. Smarte ideer til små kjøkken 24. I små leiligheter er hver eneste kvadratmeter like dyrebar. Men med smarte løsninger kan man leve godt på liten plass. I Bulthaup-kjøkkenet bgjøres den ellers ubrukelige veggen bak kjøkkenbenken om til smart oppbevaringsplass, med funksjonelle veggbokser til alt fra kniver og skjærefjøl til krydder og oljer.


Spør deg selv om hva du bruker i hverdagen. Mange glemmer ofte at de trenger stikkontakter til både mobil og pc-lader, lys, nattlampe, en ekstra oljeovn, eller lignende. Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av.


I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass.

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Stuen er til kos og samvær.


Hold orden med små , smarte oppbevaringsløsninger og utnytt hvert hjørne! Hvordan få plass til alt? Med smarte og gjennomtenkte innredningsprodukter kan du faktisk få et lite kjøkken til å fungere som om det var vesentlig større. Den smarte beholderen for kildesortering. Her ser du blant annet hvordan du kan lagre bor stoler og servise på ett sted.


Jeg tror mange vil bli overrasket over hvor mye man kan få plass til på et smart kjøkken dersom man utnytter plassen riktig. Hos Schmidt tilbyr vi kjøkkenløsninger for små kjøkken som sikrer maksimal utnyttelse av den plassen som er tilgjengelig, god oversikt og med løsninger som letter arbeidet på kjøkkenet. Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at det går bra. I mange leiligheter og hytter er det små kjøkken med trangt om plassen.


Da gjelder det å finne smarte , funksjonelle og plassbesparende løsninger slik at hver krok og krik blir utnyttet på best mulig måte. Interiørdesigner Inger Ystgaard har innredet mange kjøkken , særlig på hytter, og deler her noen av sine tips.

Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av bolig. Les også: Få nytt kjøkken på budsjett. Det finnes også vaskemaskiner i smale modeller, spesiallaget for små bad. Dette smarte kjøkkenbordet kan du felle opp og ned etter behov.


Foto: Norema) Kreativ styling. Boligstylisten råder deg til å være kreativ og lage ting selv. Da er det også lettere å få løsninger som passer perfekt i. Vi vil også gjerne ta utgangspunkt i kjøkkendrømmen når vi skal gi deg råd om hva et kjøkken koster.


Når vi kjenner drømmen, kan vi ofte finne løsninger som matcher budsjettet, og som du kan glede deg over i mange år. Se mer i kjøkkenguiden. Små kjøkken stiller krav til intelligente løsninger. Derfor har Kvik utviklet en rekke løsninger for å gi rom til mer kjøkkenliv på den samme plassen. Liten plass – smarte løsninger.


Selv om kjøkkenet ikke er stort, er det likevel god plass til det meste. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Det er mange små detaljer som skal på.


Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg