onsdag 22. juli 2015

Gulv til stue

Spesielle bredder eller lengder? Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Stuen er et rom som brukes hver dag, og dessuten i helgene.

Bortsett fra soverommet tilbringer vi det meste av vår tid i stuen. Gulv som ligger i en stue skal ikke bare tåle hverdagens påkjenninger, men også være vakre og representative når vi har gjester. Gulv til stuen skal være både solide og stilige.


Utforsk vårt utvalg av gulv til stuen og finn noe som passer din stil. Det handler om godfølelsen når du går over gulvet. Her kan du se vårt store mangfold av gulvtyper, enten du er interessert i parkett, laminat eller vinyl til din stue.


LITE VEDLIKEHOLD: Vinyl er enkelt å rengjøre, derfor er det slitesterke gulvet perfekt i gangen. Vi bruker det også i stuer og soverom når kunder ønsker et mer lettstelt og mykere gulv enn parkett og laminat, sier interiørarkitekten, og legger til at hun mener vinyl er undervurdert som gulv i våtrom uten sluk.

Med laminat kan du nesten få tregulvet inn i stua , bare med litt andre egenskaper. Dagens imitasjoner er så virkelighetsnære at det er vanskelig å se at det ikke er et ekte tregulv du har. I tillegg til å være suveren til å imitere, er laminatgulv også slitesterkt og stabilt, med god ripemotstand. Vi skal legge nytt gulv i stue , spisestue og gang.


Huset vårt er ikke så stort så likt sammenhengende gulv i disse rommene tror jeg vil bli bra. Tak og vegger har ferdigmalt panel og smartpanel i fargen bomull. Jeg ønsker også å ta hensyn til møblene vi har fra før som er lyse, salongbor spisestue og skjenk er i lys bjørk. I denne kategorien finner du flis som egner seg godt til stue , gang og andre oppholdsrom.


Vi har et rikt utvalg av flis til gulv og vegg samt flislim, fugemasse og alt du trenger til flislegging, innen- og utendørs. Her på Byggmax har vi underlag i mange varianter, og du vil garantert finne et gulv du liker! Når du har funnet drømmegulvet ditt og satt den siste listen på plass, da vil du helt sikkert sette pris på at gulvet holder seg like fint– år etter år.


Derfor er det viktig med riktig gulvpleie. Vælger du at bruge dit gulv til at opdele køkkenalrum og stue i forskellige zoner, så kan det være oplagt at vælge klinker eller vinyl i selve køkkendelen og så eksempelvis træ i stuen , da gulvet her ikke bliver udsat for de samme udfordringer med vand og spild. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Oppussing av stue - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! I tillegg til gulv , fører vi også lister, underlag, egnet verktøy og alt tilbehør du trenger til ditt laminatgulv. Laminatulv er et godt valg av gulvmateriale, både i hjemmet og på kontoret.


Laminat er et slitesterkt materiale med høy slitasjestyrke, enkelt å legge og et rimeligere alternativ til parkett. Grønne gulv er derimot noe som kommer igjen med jevne mellomrom. Men det er selvfølgelig mye mer utfordrende å fargesette et rom med farget gulv enn et med nøytrale pigmenter. Likevel anbefaler jeg deg å ta utfordringen, resultatet kan bli magisk! Flat dørterskel er uendelig mye penere enn overgangslist når man skal legge gulvet gjennomgående fra gang til stue.


Det blir rett og slett ikke pent med overgangslisten i døråpningen. Enten det eller så må dere finregne slik at det går å legge uten noen som helst overgang. Karina forstår vår stil og fant farger som passet perfekt til alle etasjer og rom.


Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! Disse har vi samlet her på siden.


Når du køber et nyt gulv til stuen skal du tage hensyn til , hvilke behov du har i forhold til f. Nå som peisen er oppe kunne vi kle gulv og vegger med mikrosement. Dette kan de fleste som er litt handy gjøre selv. Tidligere har vi kjøpt produktet fra Dekorhuset og gjort jobben selv (se hvordan vi gjorde det her), men denne gangen er prosjektet mye større, så nå har vi fått hjelp av Dekorhuset til også utføringen av jobben. På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg.


Det er også billigere og enklere å legge. Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg