torsdag 23. juli 2015

Grønnplante

Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge? Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre. Få lettstelte grønnplanter med oss. Blomsterpotter og innepotter passer fint til både blomstrende og grønne inneplanter.


En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre. Takket være ditt bidrag, kan Kreftforeningen hvert år.

Din levende adventskrans 16. Planter på kontoret – gode luftrensere for bedre inneklima 22. Innred med juleblomster 1. Grønne planter er viktige i. Ja, det påstår i alle fall daglig leder i Hundremeterskogen barnehage, Niels Bjørn Olsen og daglig leder i BioOffice, Jørn Viumdal. Sistnevnte leverer en helt spesiell grønnplante , som sammen med et lysstoffrør som er tilnærmet likt dagslys, skal gi denne effekten. Tidligere har vi skrevet om hageplanter som (nesten) klarer seg selv, som er sneglefrie, og gitt enkle tips til potteplantestell.


Norges største monteringsselskap. Høst og vinter står for døren, og når vi fyrer mye, blir det ofte dårligere luft innendørs.

Men med grønne planter kan inneklimaet faktisk bli bedre. Plassering: Romtemperatur, lyst, men helst ikke rett i sola. Planten vil overleve i skyggen, men bladene vil bli mye større og få flere hull i godt lys. Som med de aller fleste andre grønnplanter bør den stå rett ved et vindu eller få ekstra lys i den mørke årstiden.


Vindusblad tåler ikke kald trekk, den må ha minst grader. Mens de blomstrende orkideene har holdt stand i trendbildet i mange år, har de grønne plantene vært ute av stuene en stund. Nå er imidlertid mange kjente og kjære grønnplanter kommet inn i varmen igjen.


En plante som er blitt veldig populær nå i det siste, er Pilea peperomioides (kinesisk pengeplante). Horpestad Plantesalg. Jærens største og flotteste plantesalg.


Kom innom vårt hagesenter og la deg imponere av vårt store utvalg av hagemøbler og planter til hagen. Giftinformasjonen opplever ofte at små barn har lekt med stueplanter, og kanskje spist noe av plantene også. Bademiljø hjelper deg velge riktig plante til badet. Med enkle grep kan man ofte se an uhellet hjemme, uten.


Dette er en lettstelt plante som trives med mye lys, men ikke sterkt solskinn. Vannes godt, men la jorda tørke opp før neste vanning. Jennys farmor sa alltid at avleggerne trives best når de er stjålne.


Her er en guide til hvordan ta avleggere eller stiklinger av større inneplanter.

Har en kunstig grønnplante som ikke lenger finner plassen sin mer. Dichondra er flott grønnplante med sølvskimrende, vakre, runde små blader. Med sin hengende vekst er den en anvendelig og allsidig grønnplante som brukes både i ampler, kasser og krukker.


Dichondra fletter seg fint inn sammen med andre hengende planter og gir også flott variasjon i krukker sammen med opprettvoksende planter. Slik pleier du blomstene dine! Gjør klar en ren vase med holdbarhetsmiddel og temperert vann. Skjær over stilkene nederst og sett blomstene i vasen. Skap et koselig og personlig hjem!


Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Til deg som vil foran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg