onsdag 22. juli 2015

Bohus drotningsvik

Her kan du velge blant et bredt utvalg innen møbler og interiør. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Hos Bohus kan du sette sammen sofaen akkurat slik du drømmer om. Utallige stoffer og moduler gjør valgmulighetene nærmest uendelig.


Men pass på: det er en del ting å tenke på når du skal velge ny sofa! Bohus tilbyr et bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til konkurransedyktige priser.

Antall ansatte i bedriften er 15. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Det vil si at hvis du bestiller en vare hos Bohus og ser at vi annonserer akkurat det du har bestilt til en lavere pris innen dager, gir vi deg mellomlegget tilbake som gavekort.


Denne garantien gjelder dersom du har bestilt, men ikke mottatt varen ennå. Ta kontakt med din nærmeste Bohus - butikk, så hjelper vi deg gjerne. Se enda flere gode januartilbud her.


Vi har gode parkeringsmuligheter utenfor butikken. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved.

Kom innom butikken for å se alle nyhetene som er kommet inn. Related Pages See All. Forventet omsetning i år er ca. Vi er medlem og medeier i Bohuskjeden, Norges største møbelkjede, med en årsomsetning på ca.


BOHUS DROTNINGSVIK , JANAVEIEN. Drotningsvik senter fra , Hordaland. Ranger denne oppføringen. Palma stol og puff fra Bohus. Selges grunnet ikke plass til disse. Slitesterkt og vaskbart trekk.


Snart kommer vår nye miniserie Jul på Bruket som er spilt inn i hjemmekoselige omgivelser på det sjarmerende småbruket til Halvor Bakke utenfor Larvik. På Bohus finner du Norges største utvalg av modulsofaer, hvor du selv kan bestemme oppsett, farger og stoffer, samt eksperter som kan hjelpe deg å lage riktig oppsett. Det gjør det enkelt å bygge sofaen som passer perfekt i din stue. JOHN LOUNGESOFA BLIR AKKURAT.


Vi er normalt inne 2-timer pr garderobe, og når vi forlater plassen er det klart til bruk. Foretaket har registrerte ansatte. Bohus er faktisk størst i Skandinavia på sofa med hele ulike sofaserier som kan skaffes i et stort utvalg av stoffer, huder og farger.


Nå kan du også bygge din egen sofa på nett.

Formfin sin Free-modulsofa kan du leke med her, og i løpet av nærmeste fremtid vil det komme enda flere sofaer til digital modulering på bohus. Riverstone er et flott håndvevd ullteppe med en spennende overflate av små, myke knuter. Det er meget deilig å trå på, og skaper en lun og hyggelig atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg