mandag 27. juli 2015

Grått baderom

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Fast pris - ingen overraskelser.


I vår egen fargebank har vi sterkt fokus på de vakre grå nyansene ‘Still Grey’ og ‘Slate Grey’, men du kan velge akkurat hvilken NCS-farge du vil til dine baderomsmøbler fra INR. Grå dusjglass gir et sobert utseende som forplanter seg i hele badet. Med de riktige nyansene og materialene kan ditt nye grå bad bli så lekkert som bare det.


Se flere vakre baderom og les mer om nyheten LADY Aqua her. Silkematt, vakkert og vanntett. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. I baderomsgalleriet vårt finner du mange ulike baderomsløsninger i forskjellige stiler og størrelser.


Grått baderom

Ta en titt og finn et bad du vil trives i. De silkebløte grå frontene i. Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser. Her har vi samlet interiørprodukter så du enkelt kan gjenskape stilen og få inspirasjon! Bestill på nett, få varene levert hjem eller til nærmeste butikk. Det er viktig at spaets filtersyklus er korrekt innstilt!


Blir vannet uklart eller grått , må filterpumpen gå i flere timer i døgnet. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. Baderomsinnredning i grått med to skuffer, håndtak i forkrommet messing og porselensservant. Speil med polerte kanter og LED-lampe følger med.


Pris uten blandebatteri, hyller og høyskap. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Her finner du alt til ditt baderom.


Vi har stort utvalg og gode priser på baderomsinnredninger, møbler, servanter og fliser og mye mer. Sementbasert, høyfleksibel, ekstra lett og smidig grått flislim til gulv og vegg, inne og ute. Velegnet til storformat fliser, støvredusert.


Grått baderom

Mere enn større rekkevidde enn traditionelle flislim. Light Fix er basert på grå sement og er enkel å bearbeide og fordele på overflaten. Et nytt baderom skal ikke bare være flott å se på. Det skal også innfri de praktiske behovene dine. Alle våre baderom kjennetegnes derfor av et funksjonelt design, hvor det er tatt høyde for alle detaljer, store som små.


Først og fremst bør du spørre deg selv, “Hvilken farge passer til grått ? På grunn av den grå strukturen er det mulig å få mange forskjellige effekter i huset, for eksempel varm, kal mørk og omvendt. Fargens rolle for å fullføre grays er veldig viktig. Den svarte farge er innbydende på badet for å gjøre det elegant og moderne. Baderom svart, brunt og grått : hvordan utvikler du?


Grått baderom

Finnes i små doser i minimalistisk design hvis hvite er den dominerende fargereferansen, er svart også en farge som finner sin plass i moderne design. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste. Om du skal bygge nytt bad eller renovere et gammelt bad er det viktig å ta seg tid til å finne en løsning som passer best til ditt bad og dine behov. VikingBad har utallige løsninger og muligheter for både store og små baderom og gir deg muligheten til å bygge ditt drømmebad.


Benkeplater i heltre er nydelig på et bad med ellers harde og blanke flater og kalde farger som grått og hvitt. Treverket er i blant annet eik, ask, bambus og valnøtt. Våre elegante benkeplater i komposittstein er i den øvre prisklassen, men da har du en benkeplate som tåler det aller meste og varer evig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg