torsdag 16. juli 2015

Stue tips

Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger.


I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende.

Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. På jakt etter interiørtips til stuen ? Stua er et rom som brukes til så mangt – og gjerne flere ting samtidig.


Da er det viktig å ha lamper som kan tilpasses det som foregår akkurat nå. Her har vi samlet våre beste tips så du enkelt kan finne lampene du trenger til din stue. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom.


Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Tips til oppussing av stue : Skaff ny peis utenfor sesong. Det kan være smart å skaffe ny peis, eller komme i gang med piperehabilitering nå som du ikke har samme behov for å bruke peisen til å varme opp boligen eller hytta. Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid.


Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her.

Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting. Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Start med en hovedlyskilde enten det er innebygde downlights eller en skinne med spotter. Det viktigste er at hovedbelysningen gir god spredning av lys og kan dimmes ved behov.


La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Farger, materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves. Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue. Trenger boligen en liten oppfriskning?


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Stuen er hjemmets største oppholdsrom, ett bruksrom, og bør derfor være ett godt sted å være. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større. Her kan du velge og vrake i flotte tapetdesign til stue.


Tips og idéer til interiør og oppussing av ditt hus og hjem. Møbler - mangfold og kvalitet! Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue , kjøkken, soverom, bad.


Gode lenker til møbelforhandlere, interiørrådgivning, artikler om fargevalg, samt tips om gardiner, planter og interiørmagasiner for å nevne noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg