onsdag 8. juli 2015

L formet kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Velkommen til Kensaq.


Finn l formet kjøkken i dag! Det finnes forskjellige typer kjøkkenutforminger du kan velge mellom, og flere kan gi god arbeidsflyt. Dette er en løsning som gir god arbeidsplass og arbeidsflyt fordi kjøkkenet nærmest brer seg rundt den som arbeider.

L - formet Det L -formede kjøkkenet har korte avstander mellom hver av sonen, og regnes derfor som den mest gunstige utformingen. Utformingen egner seg greit om du ønsker en spiseplass i tillegg til arbeidssonene, så sant arealet er stort nok. Her får du en smart arbeidstrekant som gir optimal utnyttelse av hjørneformen. Det er mer enn nok rom bak trekanten til en øymodul eller kanskje et lite bord som forvandler kjøkkenet til en spiseplass. Hvis du ikke har plass til eller behov for et U- formet kjøkken , kan du vurdere å velge et L - formet vinkelkjøkken.


Så kan du i stedet for å for å plassere vinkelkjøkkenet i et hjørne, flytte en av sidene ut i rommet. Dermed kan du selv på et mindre areal få et vinkelkjøkken med bar. Da vil man fortsatt få mer oppbevaring og benkeplass enn dagens L -form, men fortsatt ikke ta for mye av gulvplassen.


Maksimalt med benkeflate, noe som skaper utmerkede forutsetninger for et godt arbeidsmiljø i kjøkkenet.

I et U- kjøkken er det en fordel om man liker å arbeide nær hverandre ettersom arealene i kjøkkenet kan bli ganske små. I våre hjørneskap får du plass til mye oppbevaring. I dag er ovn og kokeplate ofte adskilt, og vi har fått langt flere apparater og kjøkkenmaskiner. Mange ønsker en spiseplass i eller i forlengelse av kjøkkenet. Vi vil også gjerne kunne være orientert ut mot rommet, for eksempel med en kjøkkenøy eller et U- formet kjøkken med benkeplaten ut i rommet.


Her kan du regne ut en anslått pris på benkeplaten din. Dess mer presise tall du legger inn, dess mer nøyaktig blir prisen. Denne anvisningen viser anbefalte løsninger for kjøkken i boliger. Anvisningen gjør også rede for krav til kjøkken i byggteknisk forskrift (TEK17). Fronter med integrert grepslist er tingen for å oppnå en glatt overflate-effekt.


Her understrekes den også av den lekre hvitfargen, som assosieres med renhet og. Disse kjøkken er populære blant huseiere fordi utformingen gir seg. Vi anbefaler én til to takplafonder som gir minimum 60W hver i gangsonene på kjøkkenet.


L-formet kjøkken får sitt navn fra oppsettet av rommet, som ligner en stor L. Stue og kjøkken skal til sammen være minst m2. I tillegg gir tilstedeværelsen av slike møbler eierne muligheten til å forbedre fordelingen av ulike oppgaver i kjøkkenet, og konsentrerer noen av arbeidet i rommet rundt blokken. En rett benkeplate på et L - formet eller U- formet kjøkken vil naturlig nok være enklere å bytte ut enn på et kjøkken som har mange vinkler, påpeker Stine Elvesta interiørarkitekt ved Strai kjøkken og bad i Sarpsborg.


Hun forteller at det aller viktigste ved utskifting av benkeplaten er å ta nøyaktige mål.

I, parallell, U, G, L eller sentral øy. Planløsning: GB, LGB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg