tirsdag 28. juli 2015

Store bilderammer

Stort utvalg av Bilderammer 70x1cm. Fraktfritt over 3kr. Med denne digitale fotorammen kan du vise frem og dele ALLE opplevelsene dine. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.

Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer.


De målene som er angitt for rammene forteller hvor store bilder som får plass, det vil si bildemålet. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2.

På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Disse morsomme bilderammer og kule bilderammer slår flest kjedelige bilder inn utro morsomme bilder! Du må ha mye sjove bilder ville du ikke tør å dele med dine venner, fordi de ikke slår ut slik du ville. Disse unike bilderammer vil gjøre morsomme bilder vil du ønsker å dele! Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Dine søte bilder er i ferd med å se helt bedårende!


Søte Bilderammer er full av nydelig fotorammer og søte bilderammer , som vil gjøre dine søte bilder virkelig vakker! Ha det gøy å komponere disse nydelige bilder av deg og dele dem med vennene dine på Instagram. Store rammer i store størrelser.


Vi tilbyr både store og små posters på nettet i mange stilige design. Vi har fargerike plakater, svarthvitt plakater, rammer i gull, bilderammer i tre og mye mer. Frisk opp veggene og heng opp en plakat med et verdenskart, eller hvorfor ikke en plakat med motiver av en tiger i treverk?

Hos oss finner du billige plakater av høyeste kvalitet. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rammer til bildene dine. Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted.


Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Til våre bilderammer i tre brukes en profesjonell veggholder. Metallopphenget festes sikkert med tre skruer bak på ditt produkt i to hjørner. Info: Denne veggholder sikrer en enkel og vannrett oppsetning.


Fås i utvalgte plakat XXL-formater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg